O mně

sobota 30. března 2019

Novinka: Elseve Rapid Reviver, kondicioner působící ve vteřině

Dámy a pánové, tak na tohle jsem čekala celý život! Beze srandy. L’Oréal Paris vytvořil novou řadu péče o vlasy, která spojuje to nejlepší z kondicionéru a masky v nové technologii. Elseve Rapid Reviver – intenzivní balzám, který pečuje o vlasy a šetří čas. Působí totiž okamžitě! 
Tato nová řada celkem tří balzámů poskytuje vlasům dvakrát více péče než běžný kondicionér. Okamžitě proniká do vlasového vlákna, oživuje a posiluje ho, bez nutnosti smývání. Vlasy jsou tak každý den vyživené, jemné, lesklé a nadýchané, bez jakéhokoliv zatížení. A hlavně bez čekání s mokrou hlavou nad umyvadlem.



Každý Rapid Reviver je obohacen o pečující sérum, tvořené aminokyselinou pro rychlé splynutí s vlasy, a dalšími ingrediencemi, zacílenými na konkrétní vlasový problém.

1) TOTAL REPAIR 5 intenzivně regeneruje poškozené vlasy a je obohacen o pečující sérum s aminokyselinou a vitaminem E

2) EXTRAORDINARY OIL hloubkově vyživuje suché vlasy a je obohacen o pečující sérum s aminokyselinou a jojobovým olejem

3) COLOR-VIVE intenzivně chrání barvené vlasy a je obohacen o pečující sérum s aminokyselinou a vitaminem E

Rapid Reviver je postaven na inovativní technologii, umožňující efektivní řešení v podobě intenzivního balzámu, který nevyžaduje žádný čas působení, pro všechny typy vlasů. Naši experti studovali a pracovali s jádrem složení každé specifické péče tak, aby mohlo být dosaženo okamžitých výsledků. Celá řada produktů Rapid Reviver je založena na hvězdné infuzi aminokyseliny, která se okamžitě přichycuje na přirozeně se vyskytující aminokyseliny uvnitř vlasového vlákna, jejichž nedostatek může být způsoben poškozením vlasů. Tento mix promění vlasy ve vteřině díky kombinaci hloubkové výživy a nezatěžující textury.“ Říká ELISABETH BOUHDANA, L’Oréal Paris Global Scientific Communications Director.
A můj názor?
Miluju je! Miluju je všechny tři. Jsou k vlasům šetrné a jemné, zároveň určitě zlepšují jejich kvalitu. Okamžite po nanesení je cítit, jak jsou konečky jemnější, poddajnější. Po vyfoukání jsou vlasy uhlazené a příjemné na dotek. Balzámy navíc nádherně voní a jejich vůně ve vlasech drží. Už dlouho jsem nebyla z nějakého vlasového produktu z drogerie takhle unešená. Navíc opravdu jen nanesete a hned zase smýváte, na nic nečekáte a výsledek je přesto okamžitý. Za mě pecka :)


Znáte? Už jste zkoušeli? 

Jestli jsem vás nalákala, tak sledujte můj Instagram,
brzy se tam objeví soutěž o balíček vlasové péče, který bude jeden z balzámků obsahovat ;) 




4 komentáře:

  1. Přiznám se, že o nich slyším prvně :-) a vypadají zajímavě, já jsem teď kondicionéry a masky dala na druhou kolej a sahám více po pečujících oleji. ale možná ten extraordinary oil bych ráda vyzkoušela :-)

    Jak nosit výrazné rtěnky

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja počujem o tejto novinke prvýkrát. Akurát niečo na vlasy hľadám, pozriem sa na to bližšie :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. O novince vím, ale že bych ji nutně potřebovala, to zatím ne :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuhle značku ráda nemám, takže o její novinky se nezajímám, proto jsem je nezaregistrovala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)