O mně

středa 6. března 2019

Osvěžující péče o pleť s novým Hydra Genius je jako sen

Možná jste na Stories zaznamenali, že jsem nedávno byla na představení nové pleťové péče od L'Oreal Paris - Hydra Genius. Tuhle parádu jsme už dávno mohli vídat v zahraničí a jen jsme doufali, že dorazí i k nám. Dorazila. A upřímně, bylo proč se těšit!



Hydra Genius je nový trend v péči o pleť. Jde o naprosto skvělé a hlavně lehké krémy, připomínající spíš sérum, s osvěžující lehounkou gelovou texturou. Obsahují extrakt z aloe vera, takže jsou krásně hydratační, a kyselinu hyaluronovou, která vypíná pleť a vyplňuje jemné vrásky.

Hydra Genius je k dostání ve třech variantách pro všechny typy pleti - pro normální až smíšenou pleť, pro normální až suchou pleť a pro pleť suchou a citlivou. 


Kromě toho, že miluju jeho krásné a čisté balení s pumpičkou, které je praktické, jsem nadšená z produktu jako takového. Textura je opravdu mega příjemná, dobře se nanáší, hned se vpije do pleti a nenechává žádný mastný film. Přitom skvěle hydratuje. Hned poté můžete úplně klidně použít make-up, který na pleti bude v pohodě sedět.

Hydra Genius si mě získal hlavně teď, v době, kdy jsem nemocná a měla jsem vysoké horečky, suchou kůži a odřený nos od rýmy. Pleť mám teď přecitlivělou a začervenalou. Hydra Genius mě vždy příjemně ochladí a pokožku zklidní, navíc vůbec neštípe, ani když si jím namažu ten odřený nos. Myslím, že v létě bude jako péče o pleť po celém dni na sluníčku naprosto top!


Když je pleť žíznivá, nekrmte ji krémem, ale dopřejte jí osvěžující #skindrink!


Jako čistící péči před nanesením krému můžu doporučit trochu relaxu v podobě pleťové masky. Já teď používám modrou Pure Clay Blemish Rescue Mask obohacenou o výtažek z mořských řas, která je určená na boj proti černým tečkám. 

Spojení třech očisťujících jílů – kaolinu pro absorbci nečistot a přebytečného mazu, montmorillonit pro eliminaci nedokonalostí a marocký jíl pro rozjasnění pleti, v kombinaci s výtažkem z mořských řas je skvělým řešením pro pleť s častým výskytem černých teček.


Maska je jemná a moc příjemná, na pleť stačí nanést v tenké vrstvě na deset minut a potom smýt vodou. Mezi tím utvoří na obličeji takový lesklý modrý obal, takže člověk vypadá jako šmoula a je to i vtipný. Já teda dávám masku jen na T-zónu. Na zbytek obličeje používám slaďoučké Smooth Sugar Scrubs, které pleť čistí a rozjasňují, navíc se dají použít i na rty. Peeling rtů teď dost oceňuji, protože mám rty neskutečně popraskané, suché a s tendencí loupat se.


Dohromady je tohle moje oblíbené kombíčko, na které teď nedám dopustit. Všechny produkty jsou na obličeji moc příjemné a mají hezké jemné vůně, které celý rituál péče o pleť ještě zpříjemní.

Už jste zkoušeli nový Hydra Genius? A co na něj říkáte? :) 



6 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, ale čtu na něj hodně chvály :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, navíc napříč všemi věkovými kategoriemi ;)

      Vymazat
  2. Já ty scruby nezkoušela. Lákají mě do dnes, ale mám tolik nespotřebovaných produktů, že jsem si nakonec řekla, že si je možná koupím, až spotřebuji ty, co mám doma.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, není to vyloženě must have, ale je to moc příjemná radůstka :) A navíc mě teda dost sedí ;)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)