O mně

pátek 21. června 2019

Klorane: šampon, který voní jako Mochito

Před několika týdny jsem byla na představení nové vlasové řady značky Klorane. Konkrétně jde o šampon, kondicionér a vlasovou mlhu s výtažky z máty vodní. Díky ní by měly být naše vlasy i vlasová pokožka chráněny před znečištěným ovzduším.


Přípravky Klorane s výtažkem z jedinečné máty vodní mají prokázaný čisticí účinek na vlasovou pokožku, ale i na přírodu. Detoxikační šampon vlasy důkladně umyje a odstraní 97 % částic znečištění, ochranný balzám na vlasy usnadňuje rozčesávání a prokazatelně zvyšuje lesk vlasů a Čisticí mlha zbavuje vlasy nečistot a neutralizuje zápach (jídlo, tabák, smog...) až na 6 hodin. Navíc stejně jako balzám zmírňuje elektrizování vlasů. Produkty navíc neobsahují silikony a sulfáty.
Více se o téhle řadě, její výrobě a celkové myšlence značky Klorane dozvíte na jejich webových stránkách.


Moje zkušenost
Celou řadu už nějaký ten týden poctivě testuju. Co mě okouzlilo hned na první pohled, jsou krásné obaly, které už samy o sobě vypadají jako vytvořené přírodou. Dobrá zpráva je, že už teď jsou vyrobeny z 50 % z recyklovatelných plastů a dále se pak dají 100% rozložit či recyklovat. 

Co zaujme hned po otevření, je vůně, všechny tři produkty voní jako Mochito, jako máta, jako léto, jako... no to musíte prostě očichat!



A teď k samotnému procesu mytí. Co oceňuji asi úplně nejvíc, je to, že balzám na vlasy můžete dát až k pokožce hlavy a vlasy vám nemastí. Naopak, detoxikuje a chrání pokožku hlavy. Má k tomu uzpůsoben i aplikátor a opravdu mohu potvrdit, že to funguje. Protože si vlasy často barvím a barvím si je hlavně u kořínků, mám je poničené celé, nejen konečky. A tohle je moje spása! Po umytí jsou vlasy jemné, lesklé, zdravé. 


Vlasová mlha je dokáže příjemně osvěžit a vrátit jim jednak vitalitu, ale hlavně zbavuje pachů. Ať už jste si dali oběd ve "vyvoněném" vietnamském bistru, strávili jste večer u ohně, zapotili jste se při jízdě v přeplněné tramvaji, vyrazili jste na fesťák, kde spíte v rok nepoužívaném a nevětraném stanu... Vždycky potom můžete použít mlhu a své vlasy ovonět. Super vychytávka! 




Už jste o téhle řadě slyšeli? A co na ni říkáte? ;)


2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)