O mně

čtvrtek 27. června 2019

Pastelově barevné léto s novinkami od Maybelline

Léto je v plném proudu a hraje všemi barvami i vůněmi. I značka Maybelline přišla se širokou paletou novinek a barviček, a to v podobě pastelek na rty, make-upů, řasenek, tvářenek a bronzerů. Všechno jsem už důkladně vyzkoušela a vřele doporučuju - vyzkoušejte taky ;) 


©  SuperStay Ink Crayon rtěnka v tužce
Pastelky na rty to u mě vyhrály na celé čáře, jsou totiž úplně boží! Jednak jsou praktické a jednoduše se s nimi manipuluje, rty vykreslíte bez přetáhnutí raz dva. Mají parádní konzistenci, vůbec, ale fakt vůbec nevysušují, přesto jsou matné a pozor - vydrží bez opravy v pohodě půl dne. A to i když něco zakousnete nebo popijete. A navíc krásně voní. To se teda hodně povedlo! 




©  Fit Me! Blush tvářenka
Tohle je další pecka. Tvářenka má naprosto dokonalý odstín, který mi naprosto dokonale sedl. Nepráší, dobře se nanáší, drží, je krásná. Víc k tomu nemám co říct :) 


©  Total Temptation řasenka pro objem – hnědá a voděodolná varianta
Total Temptation řasenku už určitě všichni znáte, kvalitní kousek, který dodá objev vašim řasám, lehce prodlouží, lehce natočí a voní po kokosu. Nyní spatřily světlo českých drogerek i černá voděodolná a hnědá ségra. Za mě super, voděodolná je vskutku voděodolná, nedrolí se, nerozmazává se a víc snad ani nečekám, že. 




©  City Bronzer bronzer a konturovací pudr
O City Bronzeru jsem vám už psala, i s ním jsem moc spokojená, pořád a stále. Používám ho denně a nejvíc bych asi vypíchla to, že krásně sjednotí pleť a dodá jí na celý den zářivý a opálený nádech. Při aplikaci jemně voní a celkově je na pleti super příjemný. 

©  Fit Me! Matte+Poreless matující make-up – nový odstín 107 Rose Beige
U make-upu mám lehké výhrady, ale to já mám asi u každého, který není ten můj jediný, který používám už leta. Fit Me! uvedl nový odstín 107 Rose Beige, který má sedět na každou pleť. Nemůžu říct, že by mi neseděl, dokonce jsem byla až překvapená, jak dobře mi sjednotil tón pleti, ale nebyl bohužel tak matující, jak bych si představovala. Ovšem dobře se nanáší, nezalézá do pórů, má přirozený finiš a vydrží celý den. 


1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)