O mně

pondělí 3. června 2019

Testuji: Kečupy Hello aneb grilovací sezona zahájena

Tento víkend bylo konečně opravdu krásně, my jsme navíc opět slavili přítelovy narozeniny - tentokrát s rodinou a druhý den i s kamarády, takže vše nasvědčovalo tomu, že se schyluje k parádní grilovačce. A bylo tomu tak. Pomocnou ruku nám tentokrát podaly nové kečupy Hello v praktickém balení. Hned vám o nich řeknu víc ;)


Kečup HELLO přišel letos na trh s inovativním balením kapsičky o velikosti 200 g. Toto balení obsahuje 165 g rajčat na 100 g kečupu a neobsahuje žádné konzervační látky. Navíc si můžete vybrat ze dvou variant – kečup jemný nebo ostrý. My to máme mezi kamarády tak půl napůl, takže jsme zužitkovali obě verze :) Kromě toho, že je kečup Hello vyroben z kvalitních surovin a je opravdu chuťově výrazný a lahodný, tohle praktické balení jsem ocenila ve chvíli, kdy jsem ho převážela z Prahy do Strakonic k rodičům. Následně se s ním i snadno manipuluje během grilování.


Hodil se nám jako omáčka k opečeným špízům, také jsme ho použili do hamburgerů, ale nejdříve ze všeho posloužil i jako základ pro připravení marinády. Smíchali jsme ho s olivovým olejem, trochou grilovacího koření bez soli a sušeného chilli. Do marinády jsme ještě pokrájeli cibulku a nechali v této směsi maso odležet. Po grilovaných plátcích je jen zaprášilo :)



Kdybyste tyhle kečupy hledali, najdete je na regálech v obchodě Billa. 

Také máte rádi ke grilovanému masu nebo ke špekáčkům prostě jen kečup?
Dejte vědět, co a jak nejraději grilujete vy ;) 


1 komentář:

  1. Už dlouho jsme venku negrilovali. Kečup je super, ale raději mám tatarskou omáčku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)