O mně

pátek 7. června 2019

Neskutečné dlouhotrvající rtěnky POWER Lips Fluid

Před několika týdny mi přišel neskutečný balíček. Celkem 18 úžasně vypadajících tekutých rtěnek POWER Lips Fluid od značky NuSkin ve veliké kazetě společně i s dvoufázovým odličovačem. Musím se přiznat, tak se mi na první pohled líbily, že jsem kolem nich první týden jen chodila a koukala jsem se na ně. No a pak jsem některé vyzkoušela...


Kazeta skrývá jak metalické, tak matné textury, výrazné barvy i nude odstíny. Všechny rtěnky obsahují avokádový olej a vitamín E, takže rty zanechávají hezky jemné a hydratované.


Jako první mi do oka padla metalická, vínová rtěnka v odstínu Noble. Dále jsem ještě vyzkoušela matnou Determined, výraznou rudou Unbreakable a krásnou růžovou Bravery. Poslední odstín, který jsem otestovala, jsem nechala vybrat přítele - rovnou sáhl po parádní pink barvičce Fearless. Upřímně, kdyby mi ji nevybral on, vybrala bych si ji sama! Souznění i nad rtěnkama, chápete to? :)


Tuhle mi vybral muž :) 


A jak jsem byla se rtěnkami spokojená? 

Byla a moc! U těch výraznějších odstínů jsem si sice musela trochu dávat pozor při nanášení, protože jakmile vám maličko ujede ruka, je to dost vidět a jdou hodně špatně opravit. Nicméně díky dvoufázovému olejovému odličovači jdou potom krásně dolů. Jinak ale vydrží fakt dlouho. 


Například rudou jsem vytáhla o víkendu, přežila v pohodě ranní kávu, snídani, chození po městě v horkém slunci, jedno Prosecco a pak ještě další kávu. Poté se pomalu začala vytrácet z prostředku rtů s postupně zůstávala jen konturka. Nijak nevysušovala ani se po zaschnutí nerozmazávala. Podle mě ideální stav. 


A protože jsem si říkala, že by bylo super, abyste si tenhle poklad také vyzkoušely, už brzy, brzičko vyhlásím o pár kousků soutěž na svém Instagramu
Vyhrát bude moct rovnou 5 z vás, tak mě určitě sledujte, ať to nepromeškáte ;) 

A mezitím mi dejte vědět, jak se vám tyhle rtěnky líbí? 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)