O mně

úterý 11. června 2019

Mentos: Seznamte se hravě ;)

Taky jste se už zamýšleli nad tím, jestli je v téhle internetové době seznamování s novými lidmi - zvláště pak s potenciálním tatínkem/maminkou vašich dětí - snadné, anebo je tomu právě naopak? Schovaní za displej telefonu jsme kolikrát mnohem suverénnější, než když pak máme jít a dotyčnou osobu oslovit face to face. A tak trochu na to naráží i nová kampaň bonbonků Mentos Say Hello.


Díky nejrůznějším smajlíkům, které jsou "nakresleny" na každém z bonbonků nových Mentos Say Hello, by mělo být nyní seznamování snazší. Upřímně, to já už asi nevyzkouším, já mám svého miláčka a s jiným fešákem už ambice na seznamování nemám :D Ale podobný problémy často řeší můj brácha. Zrovna minulý víkend mi vyprávěl, jak je těžký dneska v baru oslovit holku a "nebejt trapnej" :)


Jemu se to ale zrovna tentokrát moc nepovedlo... No co, napráskám ho. Půl roku si psal s holčinou přes Instagram a rozuměli si. Pak ji ale potkal naživo v klubu, jenže ji na první pohled nepoznal! Pořád po ní prý pokukoval a říkal si, že je to pěkná holka, ale vůbec mu nedošlo, že je to TA holka. Asi po hodině tichého pozorování mu přišla od slečny zpráva: "To neumíš ani pozdravit?"

No, na jeho obranu, ani ona neměla odvahu povědět mu to do očí :D Tak si říkám, že kdyby zrovna měli Mentos, beztak by se jim tohle nestalo. A tak jsem bráchovi hned několik balíčků Mentos Say Hello darovala, třeba mu příště to seznamování vyjde líp... ;)


A aby toho nebylo málo, značka Mentos si pro všechny připravila soutěž o jeden den s youtubery a dalších 1 000 cen! 

VYHRÁT JE JEDNODUCHÉ:
  • Vyfoťte fotku, jak si dokážete užít den a seznámit se s Mentos Say Hello
  • Přidejte fotku na svůj Instagram s hashtagem #mentostime a sledujte @mentos_czsk 
  • Soutěž běží 15. 5.– 30. 6. 2019
Úplná pravidla najdete tady a nezapomeňte sledovat také parádní barevný Instagram Mentosek.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)