O mně

pondělí 29. července 2019

Ice Bear Charcoal Mask: hezký obal, žádný efekt

Na první pohled krásné, roztomilé balení, které slibuje pleťovou masku s ochlazujícím efektem. Jak ho člověk vidí, musí po něm prostě sáhnout. Obzvlášť, když jsou venku horka na padnutí. Splní ale tenhle méďa všechno, co slibuje?
Ice Bear Charcoal Mask je klasická textilní maska na obličej, která navíc obsahuje dřevěné uhlí pro odstranění nečistot z pleti, regulaci tvorby mazu a udržení čistých pórů. Navíc slibuje také vyhlazení vrásek, rychlé vstřebávání a příjemné ochlazení pleti. No, pojďme na to tedy popořadě. 



Jak na aplikaci podle postupu?

  • Vyjměte masku z obalu a naneste ji na vyčištěný obličej.
  • Nechte působit 15 až 20 minut, pak jemně odstraňte. Obličej neoplachujte.
  • Zbývající sérum vklepávejte do kůže až do úplného vstřebání.

Takže za á, v obalu je séra tolik, že by vám vystačilo ještě na další tři aplikace. OK, tak se hodí později místo krému, řeknete si. Ale jakmile masku začnete štelovat na obličej, zjistíte, že už se sérem nebudete chtít nic mít. Pekelně totiž lepí, je mastné a má nepříjemnou parfemaci. 

Za bé, maska má prapodivný tvar, který prostě ne a ne sednout na obličej. A troufám si říct, že já mám standardní obličej. Nejprve mi ale maska nezakrývala celý nos, takže jsem ji trochu popotáhla. Pak ale dost zasahovala do očí, což nechcete, když je na obalu pochopitelně napsáno, že se jim máte vyhnout. Nakonec se jakž takž uvelebila, jenže po chvilce se pro změnu začala odlepovat na bradě - a to i přes všechnu tu horu séra a jeho lepivé funkce, to nepochopíte. V tu chvíli jsem to vzdala a šla jsem si masku sloupnout. 

No a za cé, kromě krátkodobého pocitu jemnější pleti jsem žádné účinky nevypozorovala. Žádné stažené póry, žádné chlazení, ach jo, žádná pleť bez vrásek. Takže, milý méďo, tohle se ti nepovedlo :( A přitom se tak hezky usmíváš... 


Znáte Ice Bear Charcoal Mask? Sedla vám? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)