O mně

úterý 2. července 2019

Moje top letní péče od Garnier s Aloe Vera

Garnier v poslední době přišel hned s několika novinkami, které se mi dost zalíbily, takže jsem se rozhodla vám o nich něco říct, třeba zaujmou i vás ;) Na léto jsou úplně ideální, všechny mám už důkladně vyzkoušené a všechny obsahují výtažky z Aloe Vera. takže pojďme na to. 


Jako první zmíním opalovací péči z řady Ambre Solaire - UV water, dvoufázový opalovák ve formě vody. Jde o ochranný sprej s lehkou texturou. Část s olejem chrání pokožku proti slunečnímu záření a druhá složka, obohacená o aloe vera, pokožku osvěží a hydratuje. Díky tekuté konzistenci a sprejovému aplikátoru se neuvěřitelně lehce roztírá, nezanechává mastný ani bílý film a navíc je úžasně příjemný a chladivý. Za mě je to naprostá topka v opalovákách! 



Další novinkou, která mi perfektně sedla, je nová hydratační Hair Food maska, tentokrát s Aloe Vera pro normální až suché vlasy. Díky složení s 98 % přírodních ingrediencí jsou vlasy krásně vyživené, voňavé, posílené, lesklé a konečky zacelené. 


Obsahuje jedinečnou směs rostlinných olejů: kokosového, sójového a slunečnicového a také výtažek z Aloe Vera pro krásné, zdravé a vyživené vlasy.


Mám vyzkoušené i předchůdce a jsem s nimi opravdu spokojená. Stejně jako u ostatních druhů můžete i tuto novinku využít hned třemi způsoby: jako kondicionér, hloubkovou masku nebo bezoplachovou péči. Spolu s maskou přichází Garnier také s novými šampony s výtažky z Aloe Vera pro ještě více hydratace a výživy bez zatížení vlasů.


Tak co na novinky říkáte? Kterou určitě vyzkoušíte? ;) 

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)