O mně

středa 10. července 2019

Test voděodolných řasenek: Která vydrží všechno?

Tak jsem si říkala, že takhle na léto se hodí podívat se na kartáček pár voděodolným řasenkám. I když pro mě je to v podstatě celoroční záležitost, protože voděodolné používám i na hory, když jezdím na prkno (což je od podzimu do jara), no a pak od jara do podzimu zase na nejrůznější koupačky, letní párty, když jedeme vodu, když je velké horko a bojím se, aby mi klasická netekla... A po vyzkoušení několika novinek a pár stálic už vím, které se mnou pojede letos "na prázdniny" :)


©  Lash Sensational od Maybelline
Moje stálice, kterou chválím, kudy chodím, už několik let. Ovšem přijde mi, že poslední dobou už to není, co bývalo. Pochopitelně, že skvělý kartáček s jeho perfektními schopnostmi udělat dlouhé a oddělené řasy má stále, ale řekla bych, že mi posledních pár tubiček strašně rychle vyschlo. A ne, nebylo to tím, že jsem je fotila na sluníčku :)  Z řady Lash Sensational mám ráda všechny kousky, tento voděodolný opravdu dostává všemu, co slibuje, a moc ráda ji používám, nikdy nezklame. 



© Total Temptation od Maybelline
Klasická Total Temptation se nám představila loni, letos přichází voděoodolný upgrade, který se mi hodně zamlouvá. Má stejný kartáček, na který jsme u Totálky zvyklé, stejně nabarví řasy, jen se s ní můžete v klidu slunit a potápět. Její příjemná kokosová vůně dodá celému procesu líčení ten správný letní feel. Za mě je to hodně povedená věc! 

© Volum Express Waterproof od Maybelline
Tady je to trošku slabší, ne že by tahle řasenka byla špatná, ale bohužel má silnou konkurenci. Řasy sice krásně rozčeše a načerní, ale neprodlouží tolik jako její sokyně. Jinak s funkcí voděodolnosti jsem s ní spokojená, neslepuje, nedrolí se, zkrátka fajn řasenka. 



© Unlimited od L´Oreal Paris
Na to, že její klasická předchůdkyně mi na první pokus moc nesedla, tahle holka si u mě udělala očko hned na první nalíčení. Sice nezahustí natolik, jak bych si představovala, ale výborně pročeše a prodlouží. Dobře se s ní manipuluje a taky v pohodě drží, nedrolí se, neteče, prostě ideálka, byť teda do řas bez limitů ji pořád ještě krůček chybí. 



© False Lash XFiber Xtreme Resist od L´Oreal Paris
Tohle je také moje stará známá, ze které jsem měla při uvedení velikou radost. Dneska vidím, že umí vlastně to, co ostatní, jen je potřeba použít ji 2x. Což se mi zdá zbytečné, takže ji momentálně řadím spíš na konec svého žebříčku.



© Paradise Extatic od L´Oreal Paris
S řasenkou Paradise Extatic se moje řasy cítí opravdu jako v ráji. Momentálně je to moje nejvíc oblíbená řasenka a používám ji, i když se na žádnou koupačku nechystám. Ono i v horkých dnech se vyplatí ji vzít, protože se vám v těch hicech aspoň neobtiskávají řasy na víčko :) Dělá z řas krásný černý vějíř, dokonale prodlouží, zahustí i rozčeše. Za mě fakt top! 




S žádnou řasenkou nemám problém ani při odličování, byť teda používám dvoufázové odličovače s olejovou složkou. Ty já používám celoročně bez ohledu na řasenku, přijdou mi k očím šetrnější, protože jde barva opravdu snadno dolů. A to i ta voděodolná :) 

A jaká je vaše top letní řasenka? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)