O mně

pondělí 19. srpna 2019

Minirecenze: Ochranný krém OF30 Elixir Jeunesse

Řada Elixir Jeunesse byla vyvinuta speciálně pro ochranu pleti před nepříznivými účinky vnějšího prostředí. Obsahuje výtažek z aphloie, což je stálezelený keř rostoucí na Madagaskaru. A právě ten brání pleť před pronikáním toxinů a předchází tak projevům stárnutí způsobeným negativními vlivy, stresem a nečistotami v ovzduší. Navíc tento krém chrání před UVA a UVB zářením! 



Já musím říct, že mi tenhle krém zachránil letos v létě kůži. A to doslova. Každý rok hledám něco, co mě dokonale ochrání před pigmentovými skvrnami. A letos se jako jasný vítěz ukázal právě tento fešák. Používala jsem ho od května do teď a musím říct, že fungoval skvěle. I když jsem byla na opravdu ostrém sluníčku, pigmentových skvrn se mi za celé léto objevilo minimálně. A to stejně jen proto, že jsem ho občas zapomněla použít, protože nebyl úplně po ruce. 

Navíc je strašně příjemný, má lehkou texturu, dobře se nanáší, rychle se vpije do pleti a nemastí. V pohodě na něj jde aplikovat make-up, který se pak neslévá. Krém příjemně voní a hydratuje pleť. A já vám říkám, že jiný už nechci! :) 


1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)