O mně

středa 28. srpna 2019

Prosecco? Kdykoliv, kdekoliv!

Vy víte, jak velký milovník Prosecca jsem. Já i můj kluk. Zatímco já si s tímto perlivým mokem občas ráda smíchám i nějaký ten drinčík, přítel ho nejraději pije samotné, teď si navíc oblíbil přidávat si do něj domácí jahodový sirup, který jsem mu před časem "vyrobila" :) Zkrátka Prosecco u nás doma dost frčí.  A tak není divu, že jsme si ho nabalili i na naši letošní dovolenou. Respektive část našich zásob nám nabalil Kaufland, který má svou privátní značku, o které jsem vám už taky psala. A nám oběma moc chutná!




Řeknu vám, málo co je pro mě větší relax, než si dát drink pěkně u soukromého bazénu... A ano, sice se na té fotce usmívám, protože už jsem zvyklá, ale fakt, že mi přítel tu lahev často bere, není vlastně zas tak veselý...!


Protože je Prosecco celkem komfortní lahev v tom, že je šroubovací, rádi si ho vezmeme i někam ven. Většinou na piknik do parku, tentokrát to bylo na šlapadla na rakouském jezeře.
Pohoda, jazz... :)


No a nakonec, po vzoru všech hotelů v zahraničí, kde jsem za poslední dobu byla, si na dovolené už neumím odpustit Prosecco rovnou k snídani.

Tohle nám opravdu zachutnalo, takže kdybyste ho chtěli také vyzkoušet, najdete ho v regálech Kauflandu. Jmenuje se Prosecco Cultura vini. A je za fajnovou cenu, což také oceňuji ;)


A co vy a Prosecco? Taky na něj nedáte dopustit ? 
P. S. Víc fotek už brzy na mém Instagramu :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)