O mně

pátek 30. srpna 2019

Vstaňte a zazařte s novými bronzery z řady Wake Up & Glow

Jestli jste letos nestihly dovolenou a chybí vám na tváři bronzové odlesky, mám pro vás pár tipů, jak jich dosáhnout i bez hodin strávených na letním slunci. Zapomeňte na vystavování své pleti horkým paprskům, stačí vám použít správný bronzer anebo rozjasňovač. Třeba ten z řady Wake Up & Glow od L'Oréal Paris.


Wake Up & Glow La Terra Bronze Please!

Tenhle bronzer mě opravdu nadchl. Je sice hodně tmavý, ale to mně osobně vůbec nevadí. Díky tomu alespoň dokonale sjednotí pleť a dodá jí jednotný tón a opálený vzhled. Případně ho můžete použít na konturování a stínování. Navíc obsahuje malé třpytivé částečky, díky kterým se kůže úplně rozzáří, jako by na ni právě doléhal východ slunce. Použít ho můžete i na krk, dekolt nebo paže, čemuž nasvědčuje i jeho velké balení. Dobře, do kabelky je trochu nepraktický, ale zase je pravda, že když si ho ráno dáte na pleť, drží celý den a není nutné ho nijak opravovat.


Wake Up & Glow Back To Bronze Sunkiss

Druhý bronzer je naopak matný, takže se hodí hlavně na T-zónu, hravě si totiž poradí s mastnými místy obličeje. Obsahuje kokosové, mangové a kakaové máslo, což zajišťuje příjemnou máslovou texturu, která se dobře a snadno nanáší a nepráší. Balení bohužel neobsahuje štěteček ani zrcátko tak, jak jsem u těchto produktů zvyklá, ale dobře, odpouštím. Přesto, že jsem osobně fanda spíš těch třpytivých bronzerů, nemůžu popřít, že se tenhle občas opravdu hodí. Zvlášť v hodně horkých dnech, kdy se pleť leskne ještě dřív, než vůbec vylezete z postele.


Wake Up & Glow La Vie En Glow

Paletka rozjasňovačů je podle mě naprosto dokonalým doplňkem zmíněných bronzerů. Obsahuje 4 stíny, se kterými se dá vyhrát. Naložte s nimi samozřejmě dle vlastní fantazie, já vám dám jen malou inspiraci.
  • Modrý odstín používám do vnitřních koutků očí, hezky rozjasní pohled 
  • Stříbrný stín dávám nad horní víčko pod obočí, přijde mi, že díky tomuto fíglu je pohled pronikavější a oči vypadají větší – což se hodí právě těm, komu už lehce padají horní víčka, žeáno
  • Růžový odstín může zastoupit tvářenku, počítejte ale s tím, že se hodně třpytí a je opravdu lehounký
  • Zlatavý bronzer používám na tváře a nad horní ret

Tak co na tyhle krasavce říkáte? Povedly se, že? :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)