O mně

úterý 3. září 2019

Piknik á la bye, bye, léto...

Pamatujete, jak jsem vám psala o dovče a taky o tom, jak máme s mužem rádi pikniky? A nejsme v tom sami, piknik ve Stromovce neodmítne nikdo z mých kamarádů, takže jsme poslední srpnovou sobotu ještě vyrazili provětrat naše kostkované deky, sladěné kytárky, různé hry a užít si ještě pár dobrot pod horkými slunečními paprsky.


Jako občerstvení jsem připravila chlebíčky... já vím, trochu netradičně na piknik, ale kamarád si je vyžádal :D Taky jsem napekla tvarohové šátečky a na chroupání jsem vzala pár balíčků TUCek, nové lupínky TUC Bakefuls. A rovnou jsme vyzkoušeli všechny tři příchutě - solené, s příchutí krémového sýru a cibule a s chutí Sweet Chilli.


Hromadně jsme se shodli, že ty cibulové nám zachutnaly úplně nejvíc! Kdo by ještě neznal TUC Bakefuls, tak jde o lupínky, které jsou pečené, nikoliv smažené a obsahují méně soli. Jsou lehčí a tenčí, jsou výborně dochucené a křupou.


No a co by to bylo za piknik, kdybychom neměli něco dobrého na zapití. Do horkého letního odpoledne se skvěle hodilo bílé víno. Vy víte, že já na bílé zas tak nejsem, ale všichni ostatní ano, takže jsem je pohostila tímhle značky Cultura Vini, které seženete speciálně z Kauflandu.


Co oceňuji - má vyváženou chuť, není ani sladké, ale nemá ani moc kyselin, je opravdu osvěžující a má šroubovací víčko, což se na tyhle venkovní akce daleko od vývrtky hodí. Po důkladném testování (dostali jsme od Kauflandu 3 lahve), jsme společně usoudili, "že tohle by fakt šlo"! :)


Taky milujete pikniky? :)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)