O mně

pondělí 5. srpna 2019

Vychutnejte si Milka Choco Brownie v letním stylu

Upřímně říkám, poslední dobou toho mám nad hlavu. V práci je kolotoč, po práci následuje další práce, spousta věcí se mění a je to pořádný nápor na moji psychiku. Minulou neděli jsem strávila jen tím, že jsem seděla a koukala do korun stromů, abych se trošku vyklidnila. No a pak mě napadlo, že mám přeci doma Milku Choco Brownie, skvělou čokoládovou dobrotu, která je na nervy a na chvilku pro sebe jako dělaná! 


 sice miluju společnost, ale čas od času potřebuju vypnout a sednout si jenom sama se svou kávou a myšlenkama. A ke kávě ideálně něco sladkého. A v tomhle počasí ještě k tomu studeného. Takže to vyhrála Milka Choco Brownie se zmrzlinou z Créme de la Créme - tentokrát jsem sáhla po čokoládové, jahodové a kokosové. K tomu trochu strouhaného kokosu, čerstvé ovoce a ledovou kávu a pak už jen nohy nahoru a vychutnat si tu chvíli :) 




TIP: Tyhle dobroty jsou balené samostatně po šesti kouscích v krabičce, takže pokud potřebujete sáhnout po rychlé sváče a doplnit cukry, je to ideální věc. Anebo jako fofr dezert, když vám přijde nečekaná návštěva. 


A ještě něco. Milka představila i novinku Tender Cow, měkoučké pečivo s kakaovou vrstvou a kousky mléčné čokolády, kterou jistě ocení hlavně děti, protože ta kravička je fakt mega roztomilá :) Opět baleno v separé balíčkách, takže šup do batůžku a alou na výlet ;)



A jak si užíváte chvilku pro sebe vy? :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)