O mně

úterý 6. srpna 2019

Vlasové novinky od Yves Rocher pro regeneraci vlasů

Značka Yves Rocher představila novinky v péči o vlasy, které obsahují fruktany z agáve a jojobový olej. Upřímně jsem se na testování dost těšila, protože jednak Yves Rocher, co se vlasové péče týká, dost věřím a mám s ní samé dobré zkušenosti, jednak jsem byla zvědavá. Do rukou se mi dostala řada pro regeneraci vlasů a k tomu ještě nějaké další vychytávky. A rozhodně jsem nebyla zklamaná! A co mě zaujalo nejvíc?


Detoxikační vlasový peeling

Zbavuje vlasovou pokožku prachových částic. Pokožka se po použití méně mastí a vlasy tak působí zdravěji.

Peeling na vlasy, respektive na vlasovou pokožku jsem ještě nikdy předtím nezkoušela. Právě proto mě nejvíc zaujal a dokonce i mile překvapil. Když si ho dáte do dlaně, můžete se zděsit, že obsahuje větší pevné částečky. Ale jakmile ho spojíte s vodou a vmasírujete do vlasové pokožky, změní se v tekutou formu a krásně vás při mytí osvěží. Za mě super vychytávka a těšte se, plánuji na svém IG o jeden i soutěž, aby si ho mohl někdo z vás také vyzkoušet ;)

Sérum pro posílení vlasů

Zaručuje tepelnou ochranu až do 230 stupňů.

Dalším objevem je pro mě sérum, které můžete použít na vlhké vlasy těsně před fénováním, ale také třeba na suché konečky před žehlením a nebo čistě pro osvěžení účesu a pro okamžité posílení a uhlazení. Díky tomuto séru docílíte dlouhodobě chráněných a voňavých vlasů.


Regenerační šampon pro poškozené vlasy

Myje, regeneruje a snižuje lámavost vlasů až o 92 %.

Tento šampon obsahuje jojobový olej, díky kterému obnovuje vlasové vlákno, zároveň vlas čistí a regeneruje. Zdravější vlasy jsou pak pochopitelně odolnější proti dalším vnějším vlivům. Už zmíněné fruktany z agáve zdvojnásobují mikrocirkulaci, díky čemuž je vlasový kořínek lépe vyživován.

Šampon je bez silikonů, bez sulfátů, ale nebojte se, že by kvůli tomu nepěnil. Pěnivé složky jsou zde také obsažené, jsou ovšem rostlinného původu – ve formě kukuřice, kokosu a pšenice. Šampon nádherně voní, opravdu vytváří krásnou bohatou pěnu, která vlasy dokonale umyje.

Regenerační kondicionér pro poškozené vlasy

Okamžitě regeneruje a snižuje lámavost vlasů až o 95 %.

Kondicionér má stejné složení a podobné vlastnosti jako šampon. Po jeho použití jsou vlasy krásně hebké, voňavé, dají se krásně rozčesat a konečky jsou zacelené. Vlasy nijak nezatěžuje, ale zároveň pak nejsou ani rozlítané, jakýkoliv účes úplně v pohodě drží celý den.


Regenerační a vyživující maska

Hloubkově regeneruje a vlasy jsou po použití 20x odolnější.

Ták, a jsme u mého top produktu - u masky pro regeneraci vlasů. Můžete ji nanést na vlhké vlasy hned po použití šamponu jako kondicionér. Nechte působit 3 minuty a pak opláchněte. Anebo ji naneste na suché vlasy ještě před mytím a nechte působit 10 minut. Pak postupujte v mytí tak, jak jste zvyklé. Maska dodává vlasů, dokonalý lesk a hebkost.

Já ji používám i jako noční kúru, kdy si ji vetřu do konečků před spaním a nechám působit celou noc. Ráno umyju a celý den se pak raduji z dokonale zacelených délek.


Malinový ocet pro lesklé vlasy

Pro matné vlasy bez lesku.

Malinový ocet měl u mě premiéru, ale okamžitě se zařadil mezi moje nezbytnosti! Díky němu jsou mé vlasy hladší, zacelené, lesklé a navíc? Malinový ocet čistí pokožku hlavy a délky vlasů detoxikuje. 

Regenerační květinový olej 

Regeneruje vlasy po celé jejich délce až ke konečkům bez mastného efektu.

Olejů na vlasy jsem už vyzkoušela nespočet. Tenhle si mě získal tím, jak je lehký, vlasy nezatěžuje, navíc celý účes nádherně provoní. Použít se dá jak před mytím, tak po mytí. Když si ho dáte na noc, máte ráno vlasy dokonale jemné. 


Už jste zkoušeli vlasové novinky od Yves Rocher? Která vás zaujala nejvíc? :)

1 komentář:

  1. Mám jen malinový ocet a jsem s ním taky velmi spokojená. Zaujal mě i ten květinový olej. Skvělé novinky má YR. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)