O mně

pondělí 12. srpna 2019

Vyzkoušeno: Nová řada Garnier BIO

V dnešní době je čím dál tím větší poptávka po BIO produktech. Kromě toho, že nás zajímá, jak nám ten nebo onen produkt působí na pleť, často koukáme i na složení, na to, jestli neobsahuje zbytečně moc chemie a dokonce jestli jsou jeho lahvičky recyklovatelné. Na spoustu těchto otázek našla řešení právě značka Garnier se svou novou BIO řadou. 



Garnier BIO pro každý typ pleti

Mezi stovkami ingrediencí značka Garnier pečlivě vybrala ty pravé a opravdu účinné rostliny, které jsou tradičně známé pro své přírodní benefity pro každý typ pleti. Díky tomu nabízí řešení na všechny nejčastější problémy. 

Proč si zamilovat řadu Garnier BIO? 

CITRONOVÁ TRÁVA

Esenciální olej z citronové trávy, známý pro své čistící schopnosti, byl vybrán pro normální a smíšenou pleť. Citronová tráva  obsažené v produktech řady Garnier BIO pochází ze Srí Lanky. 

Citronovou trávu obsahuje také tento čistící gel, který se hodně rychle zařadil mezi ty nejlepší, které jsem kdy vyzkoušela. Stačí ho opravdu málo, přesto výborně napění a umyje i odolný make-up. Jeho nádherná vůně vás pak dostane při každičkém použití. Za mě opravdu TOP produkt! 



LEVANDULE

Esenciální olej z levandule, známý pro své regenerační schopnosti, byl vybrán pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Produkty z ní jsou vhodné pro boj zralé pleti proti vráskám. Tato levandule vyrůstá ve Francii. 

Levandule je obsažena v denním krému proti vráskám, který je celkem hutný, nicméně dobře se roztírá i vstřebává a příjemně voní. Nemůžu sice říct, že by nějak extra viditelně redukoval vrásky, ale minimálně zabraňuje tvorbě novým. Určitě mohu doporučit zejména pro sušší typ pleti. 


Pak tady máme ještě levandulový olej, který s levandulovým krémem doporučuji kombinovat. Krém na den a olej na noc. Olejíček má dokonalou vůni, nedráždí, pleť krásně projasní a vyživí. Nejraději jsem ho používala právě na noc, kdy měl spoustu času vpíjet se do pleti a působit svými skvělými schopnosti, které levandule má. 


ARGANOVÝ OLEJ

Arganový olej, známý pro své vyživující účinky, je velmi vhodný pro péči o suchou, citlivou pleť. Arganový olej obsažený v pleťovém krému pochází z Maroka. Krém je opravdu nádherně vyživující, moc příjemně se nanáší na pleť, hezky voní a zajišťuje hloubkovou hydrataci a regeneraci. 

KONJAC

Konjaková houba je vyrobena z vlákna kořenu rostliny konjac, pěstované v asijských horách. Používá se k čištění a exfoliaci všech typů pleti, včetně citlivé. Mohu potvrdit, že je moooc příjemná :)


A navíc...
  • složení všech produktů je veganské, což znamená, že neobsahuje žádné živočišné složky ani produkty z nich
  • všechny suroviny pocházejí z obnovitelných zdrojů, které se obnovují každý rok
  • všechny suroviny jsou vyráběné bio a většina z nich je obchodována dle pravidel „Fair trade“ s ohledem na biodiverzitu a zajištění spravedlivé mzdy výrobcům
  • lahvičky jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného PET a jsou 100% recyklovatelné



Za mě je takhle řada opravdu povedená, dávám veliký palec nahoru nejen za ten nápad, ale i za dokonalé provedení. Všechny produkty jsem používala s nadšením a určitě se pro některé z nich vrátím do drogerie! 

A co vy, už jste vyzkoušeli? Jaký je váš top produkt z řady Garnier BIO? 

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)