O mně

sobota 5. října 2019

Dekorativka i pečující kosmetika od Make-up Revolution

Po dlouhé době jsem udělala větší nákup na webu Make-up Revolution. Měla jsem zálusk jak na dekorativní kosmetiku, tak jsem chtěla vyzkoušet nějakou pečující. Vyzkoušeno mám, ale moje dojmy jsou spíš... zklamání :( A to jsem se na tyhe věcičky tak těšila! 



Začnu pečující kosmetikou. Dle popisu produktů mě nadchly dvě věci -  Oční sérum proti tmavým kruhům pod očima, který obsahuje 5% kogein a kyselinu hyaluronovou. Toto sérum má být něco jako ranní káva pro oční okolí. Kyselina hyaluronová má udržet hydrataci pleti a bojuje s jemnými vráskami způsobenými nedostatečnou hydratací očního okolí. Sérum má pak zabránit otokům a tmavým kruhům pod očima. Za mě... sérum je dost vodové a hodně pomalu se vpíjí do pleti. Aplikace tedy není úplně příjemná a je zdlouhavá, což já fakt nemám ráda. A navíc, nevšimla jsem si žádných výsledků, a to ani po 14 dnech pravidelného používání. 

Druhým pomocníkem v cestě za dokonalou pletí mi měla být pleťová maska na obličej x Jake – Jamie Coconut, Mango & Chia Seed Radiant Glow. Název je trošku strašidelný, ale jednoduše jde o veganskou masku na obličej, která je vyrobena z výtažků z kokosu, manga a chia semínek. Měla by čistit a zabraňovat nadměrnému lesku pleti. Maska má fajn konzistenci a vůni mangového másla. K l'pleti je šetrná, protože obsahuje přírodní peelingové částečky, které kkůži nijak nedráždí, a zanechá ji hezky hydratovanou a svěží. 


A teď dekorativka. 

Nová kolekce Revolution PRO obsahuje kromě jiného i matné rtěnky. Můžete si vybrat ze zářivých červených, bohatých švestkových, až po nude odstíny. Bohužel, se rtěnkou, byť jsem se do ní na první pohled zamilovala, spokojená vůnec nejsem. Je sice parádně pigmentovaná a na rtech vypadá perfektně, ovšem jen do chvíle, než rty vysuší, udělá na nich nehezké šupiny a následně začne okolo těchto míst slejzat. A to netrvalo zas tak dlouho. Škoda, protože ten zlatý obal opravdu láká vytahovat ji z kabelky pořád dokola. 

Transparentní pudr ze stejné edice a se stejným designem je pro mě dalším zklamáním. Není totiž vůbec transparentní! Měl by dodávat saténově matný vzhled a zároveň udržovat vlhkost v pleti. Tak to pardon, ale to ani sakra náhodou. Kromě toho, že mi udělal na pleti tak silný bílý nános, který nešel rozsvítit ani tím nejtmavším třpytivým bronzerem, který jsem doma měla, a tak jsem měla pleť bílou jako smrtka... strašně vysušuje, úplně ze mě vysál všechnu vodu, co moje pleť měla, takže během dne jsem ještě začala flekatět a šupinkovatět. Tohle teda už nikdy, prosím! Snad mi díky svému pěknému obalu poslouží alespoň jako zrcátko, které je teda součástí balení. 


Tak alespoň že ta paletka se povedla. Obsahuje 18 celkem silně pigmentovaných očních stínů, se kterými se dá dost dobře vyhrát. Astrologické prvky jsou vidět v mramorové třpytivém stínu v teplých neutrálních tónech inspirovaných galaxií. Paletka obsahuje i matné přechodové hnědé stíny pro bezproblémové stínování. barvičky sice trochu práší, ale na to já jsem u paletek MuR zvyklá. Zase to není taková tragédie, dá se s tím naučit pracovat a pak vykouzlíte opravdu parádní líčení, které vm vydrží celý den a je jako dělané pro začátek barevného podzimu. Za mě tedy ANO! 


Tak co na můj nákup říkáte? Máte vy nějakého oblíbence od Makeup Revolution?
Dejte vědět :) 



3 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)