O mně

pondělí 7. října 2019

Kosmetické novinky: Limitovaná edice Karl Lagerfeld

Tak tahle limitka se opravdu povedla! Spojení kvalitní kosmetiky L'Oreal Paris a designu ikonického Karla Lagerfelda dalo vzniknout něčemu naprosto dokonalému. Neodolala jsem a pár kousků jsem si musela pořídit. Potěšení na oko je navíc i kvalitními kosmetickými doplňky. Btw, nakupovala jsem na Notinu.


Nejvíc jsem si oblíbila pochopitelně růžovou rtěnku, která mi v první řadě krásně ladí k vlasům :) Jinak jde o klasickou lorealovskou rtěnku, kterou z této dílny známe. Pigmentace i výdrž jsou výborné a navíc voní přesně tak, jak jsme u těhle krasavic od L'Oreal Paris zvyklé. 


Rozjasňovač mě taky naprosto dostal! Kromě toho, že design obalu i samotné textury je peckovní, tak mi sedl i odstín. Jde o výrazné, byť decentní zlaté odlesky, které se hodí jak na lícní kosti, tak na víčko nebo i pod obočí. Myslím, že v tuhle chvíli trumfl veškeré rozjasňovače, co doma mám. 


Řasenka mě nadchla o maličko méně, ale přesto jde pořád o dost kvalitní záležitost. Dokonale oddělí řasy, rozčeše je a lehce natočí. Já jsem ale vyznavačem mnohem sytější černé, takže tady lehce ubírám body, nicméně ten obal to opět hravě dožene. 



A co vy? Také jste propadly Karl mánii a máte doma své oblíbené kousky? :) 


6 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)