O mně

středa 30. října 2019

Výsledky používání Body Trio od NuSkin

Pamatujete, když jsem v létě začala testovat Body Trio od značky NuSkin? Šlo o přístroj, který omlazuje a zpevňuje pokožku těla, zbavuje ho pomerančové kůže a slibuje štíhlejší, hebčí a pevnější postavu. Dost z vás se mě na tuhle záležitost ptala, takže jsem tady s odpověďmi na otázky a s výsledkem :)


Nejčastější otázka pochopitelně byla: A fakt to funguje? 

Odpověď bohužel není zcela jednoznačná, protože každý z nás asi očekává jiný výsledek. Já jsem neměla zas tak velké očekávání, protože vím, že tyhle věci nejsou samospásné a modelku z vás přes noc (ani přes 30 nocí) neudělají. Pochopitelně nejde ležet doma na gauči, pojídat brambůrky a zmrzlinu a věřit, že vás masážní přístroj a zpevňující gel zbaví kil navíc, dolíčků na stehnech a převislé kůže na břiše.

Galvanická žehlička na tělo NuSkin ageLOC Galvanic Body Spa

Nicméně... co mohu potvrdit je, že Body Trio umí hezky vyhladit a vypnout pokožku, a to zejména na stehnech. Na břiše jsem ho zkoušela také, ale tam jsem výsledky nijak extra nezaregistrovala. Hodně dobrý je určitě i právě zpevňující krém, který je jednak opravdu příjemný na tělo, nedráždil mi ani moji citlivou kůži a vždy po aplikaci jsem se cítila opravdu parádně.

Myslím, že je to skvělý doplněk ke cvičení a zdravé stravě, který vám pomůže usnadnit a urychlit proces tvarování těla a vypínání kůže. Sám o sobě bude chtít určitě ještě delší čas pravidelného používání, aby se dostavily ještě lepší výsledky.



Ptali jste se: 

- Jestli to nebolí? Tak ne, nebolí :)
- Jestli to nedráždí kůži? Určitě ne.
- Jestli se tím dá zbavit pomerančové kůže? Za mě byla určitě regulována :)
- Jak často se používá? Ideální je 2x - 3x týdně, celá akce zabere vždy tak maximálně 10 minut. Já ho zatím testuji měsíc, určitě doporučuji jet pravidelně po dobu celého roku.
- Kolik to stojí? Všechny informace najdete na těchto stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)