O mně

pondělí 21. října 2019

Obrovské zklamání z paletky Huda Beauty Nude

Takhle, paletku Huda Beauty Nude mám už poměrně dlouhou dobu, možná už tak půl roku. A celou tu dobu ji vlastně dost často používám. Dávám jí pořád další a další šanci. Paletka mi totiž vůbec nesedla. A ano, možná jsem jediný člověk na světě, který tohle napíše, proto jsem s tím taky tak dlouho otálela, ale je to tak. Já jsem s Huda Beauty prostě nespokojená! 


Vadí mi hned několik věcí. Začnu balením. Pardon, ale když si koupím paletku očních stínů za 1 800 korun, očekávám nějaký level provedení. A ne, že mi přijde papírová kazetka, která se okamžitě opatlá stínem, který z ní následně už nejde dolů. Za to si píšu první velké mínus. 


Druhá věc jsou samotné stíny - strašně práší. A to nejen na první vyzkoušení, kdy to ještě dokážu odpustit, stává se to, když se stín ještě netknutý. Ale ony práší i po půl roce používání. A to tak, že mi ten prášek vytvoří vlastně takový rozjasňovač pod očima skoro až k lícním kostem. Dřív jsem se snažila stín smést štětcem, teď si ho nechávám a říkám, že je to tak schválně. No, ale není! 


Třetí věc je, že pigmentace některých barev není úplně taková, jak bych si za ty peníze představovala. A nakonec i podkladová báze, která je součástí paletky, neplní úplně dokonale svůj účel, protože kvůli tomu, jak všechny stíny práší, je plná zrníček z jiných barviček, takže už není tak čistá a hladká, aby dobře posloužila. 


No prostě Huda Beauty pro mě bylo obrovským zklamáním a myslím, že jsem docela vyléčená z nákupů takhle drahých líčidel, pokud si je dopředu někde nevyzkouším. 

Nicméně! Naopak zase musím pochválit štětce, které vidíte na fotkách. Jde přímo o Notino značku a jsem s nima dost spokojená, navíc vypadají parádně a je k nim i taštička, když si je pořídíte v celém pětidílném setu. Najdete je případně tady

A co vy, máte paletku Huda Beauty doma? Co na ni říkáte? 

2 komentáře:

  1. Paletku nemám, nikdy jsem ji nezkoušela, ale je jí škoda. Má nádherné odstíny.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Též nejsem spokojená. Chtěla jsem mít konečně hodně kvalitní stíny a tak jsem poprvé investovala takovou castku a zklamání. Se vším souhlasím. Doplnim, ještě, že vydrž stinů mě též zklamala a na to že paletka obsahuje 18 stínů, tak vykouzlite pořád ten samý look.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)