O mně

neděle 20. října 2019

TIP: Soutěž s Milkou do Alp a další ceny

Fialovou kravičku jste na mém profilu zahlédli už několikrát, není sporu o tom, že Milka je moje oblíbená značka už pěkných pár let a vždycky mě potěší, když přijde s něčím novým. A tentokrát si připravila parádní soutěž! Pokud si v říjnu koupíte jakékoliv sušenky nebo softíky Milka a nahrajete svou účtenku do formuláře na MILKA.CZ, zapojíte se tak do soutěže o parádní ceny! 



Deset nejšťastnějších soutěžících vyhraje zájezd do Alp v hodnotě 65 000 Kč. Pro dalších 200 soutěžících jsou připraveny originální keramické dózy na sušenky Milka ve tvaru sovičky Berti nebo dědečka GrandPa. Soutěž běží do 31. října 2019 a úplná pravidla najdete na MILKA.CZ


A komu se nechce soutěžit, nemusí, stačí si jen v klidu a pohodě vychutnat svoji oblíbenou dobrotu od Milky. Já osobně mám nejradši asi jejich skvělé Brownie, ale třeba piškoty s ovocným želé polité čokoládou je super věc jako pohoštění pro nečekanou návštěvu. Přítel si zase ujíždí na čemkoliv, co si může v rychlosti vzít sebou do auta, takže teď u nás docela frčí Milka Crunchy Breake a Tender Cow. 


No a to, že oba milujeme hory, zvlášť pak Alpy, 
není žádná novinka, takže my jdeme soutěžit :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)