O mně

pátek 15. listopadu 2019

Mixa, základ života

Kosmetickou značku Mixa mám opravdu ráda a používám ji už několik let, hlavně tedy tělové produkty. Dost jsem si oblíbila řadu Atopiance, která zklidňuje atopickou kůži. Na sprchový olej v pumpičce a na tělové mléko také s pumpičkou nedám dopustit. Jsou praktické a účinné! Tentokrát bych se ale ráda zaměřila na péči o pleť, kde Mixa udělala pár upgradů, které rozhodně stojí za zmínku.


MIXA Hyalurogel noční krém
Tohle mi u Mixy chybělo - noční krém! A konečně je tady a je skvělej! Je přiměřeně hutný a dobře se nanáší, roztírá i vstřebává. Na Mixu až nečekaně hezky, byť jemně voní a pleť nechává krásně hebkou a hydratovanou. Ten teď nedám z ruky! 


MIXA Hyalurogel Rich intenzivně hydratační denní krém s kyselinou hyaluronovou
Přes léto jsem používala tento krém s lehčí texturou, poslední týdny už vytahuji variantu Rich a jsem spokojená. Co se mi líbí asi nejvíc, je to, že krém je výživný, nicméně není mastný. A hned potom, co si ho namažu na obličej, můžu použít make-up a nedělá mi žádnou paseku, krém se velmi rychle vstřebá do pleti. Jsem hodně spokojená s oběma variantama. A budu věřit, že kyselina hyaluronová redukuje i drobné vrásky, anebo aspoň zabraňuje vzniku novým :) 

MIXA Anti-Redness hydratační krém pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání
Tenhle krém je také úplnou novinkou. Upřímně jsem ho zatím ještě nezkoušela, nechávám si ho na větší zimu, spíš na mráz, až vyrazím na hory, tam totiž moje pleť často dost trpí a má sklony k začervenání úplně nejvíc. 


MIXA Anti-Imperfection čisticí maska bez exfoliačních částic
Tuhle masku uvedla Mixa už v létě, takže ji mám důkladně vyzkoušenou. Je příjemná, nepění, ale přesto smývá make-up po odlíčení, nemá v sobě dráždivé částečky, ale přesto čistí. Nemá žádnou zázračnou vůni, to je jasný, ale celkově je to moc fajn produkt! 

A přesně o tuhle masku si budete moct brzy zasoutěžit na mém Instagramu! ;)
A k ní rovnou i o mléko na odlíčení nebo dočištění, abyste to měli komplet.
 


Co vy a Mixa? Také máte tuhle značku tak rádi? :) 



1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)