O mně

neděle 24. listopadu 2019

Testuji: Vlasovou sadu ageLOC Nutriol Scalp & Hair od NuSkin

Pamatujete, jak jsem během léta zkoušela ten parádní přístroj na vyhlazování ďolíčků na kůži? Tak tentokrát jsem dostala na vyzkoušení další vychytávku, ale tentokrát na vlasy a na pleť. A dneska se s vámi podělím o své první dojmy.


Takhle vypadá celá sada, která se mi fakt dost líbí. A to nejen na první pohled, ale i na první vyzkoušení. To, co oceňuji na šamponu a balzámu úplně nejvíc, je, že mi po umytí vydrží vlasy o jeden den déle nemastné. I bez použití suchého šamponu jsou čisté a svěží. Za mě opravdu paráda! Další super věc je ta, že už při mytí produkty krásně voní, stejně jako v kadeřnickém salonu. No a po umytí pak tahle vůně ještě dlouho zůstává přímo ve vlasech. 


Tak a teď k přístroji, na který jste jistě všichni zvědaví! 

Celým jménem je to ageLOC Galvanic Spa a slovíčko "spa" je v něm celkem klíčové, slouží totiž opravdu jako malé domácí wellness. Jde o víceúčelový přístroj na obličej, tělo a vlasovou pokožku se čtyřmi vyměnitelnými nástavci: Face Conductor (nástavec na obličej), Focus Area Conductor (nástavec na specifické části), Body Conductor (nástavec na tělo) a Scalp Conductor (nástavec na vlasovou pokožku). 


Jako první jsem otestovala ten na vlasovou pokožku. Funguje stejně jako přístroj, který jsem testovala v létě - navlhčíte si ruku i přístroj vodou, ke kořínkům vlasů aplikujete speciální sérum a můžete se vesele pustit do relaxační procedury. Speciální nástavec ve tvaru hřebenu snadno klouže ve vlasech a stará se o nezbytný kontakt mezi klíčovými složkami Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum a vlasovou pokožkou. 

Sérum má praktickou pumpičku, takže ho dostanete přesně tam, kde ho chcete mít. Po použití ho neumývejte, nechte ho ve vlasech, žádnou paseku vám nezpůsobí. Díky této proceduře budete mít posílené vlasy, které nebudou mít tendenci vypadávat.



Další funkcí tohoto udělátka je, že s ním můžete masírovat pleť. Přístroj využívá samočinný galvanický proud, s kterým se často setkáváme právě v profesionálních lázních. Ten pomáhá dostat do kůže potřebné složky, které působí proti stárnutí. Postup je vždy stejný - je potřeba mít navhlčenou ruku i přístroj a na obličej aplikovat cokoli "vodivého", tedy například čisticí gel. 


Já používám tehle (vpravo na fotce) pro citlivou pleť. Mám doma ještě jeden, který je určen pro pleť se sklony k akné (vlevo na fotce), a přesně o ten bude brzy soutěž na mém Instagramu, abyste si mohli od NuSkin také něco vyzkoušet, tak se máte na co těšit! <3


Veškeré informace, ať už technické nebo praktické, které by vás mohly zajímat, najdete přímo na těhle stránkách. Já vám můžu říct něco o účincích. Celý proces, ať už používáte nástavec na vlasy či na obličej, je dost příjemný. Jak dlouho máte vydržet v masírování, vám napoví pípání, které přístroj vydává. Jakmile je konec, třikrát rychle pípne, zhasne a je to :) 

Kůže na obličeji i na těle zůstává svěží, vyhlazená a pružná! Doporučuju po proceduře použít oblíbený krém - ať už pleťový nebo tělové mléko. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)