O mně

sobota 14. prosince 2019

Minirecenze: Rtěnky Liquid Mattes od Not So Funny Any

Před nějakým časem jsem byla na krásné akci, kterou pořádala Not So Funny Any při příležitosti uvedení jejích nových matných veganských rtěnek. Ty jsem poctivě testovala a ráda bych se s vámi podělila o své dojmy.



Any o téhle novince píše, že jde o ikonickou tekutou rtěnku s vysokou pigmentací a matným finishem, která je příjemná na rtech a nevysušuje. Stačí ji nanést v jedné tenké vrstvě. Díky aplikátoru ve tvaru kapky se rty dají jednoduše vykonturovat a namalovat jedním tahem, protože uprostřed aplikátoru se barva zachytí. Po aplikaci rtěnka nestéká ani se nerozpíjí, je sametově matná a lehká.


Nemohu bohužel se vším úplně souhlasit. Je pravda, že se rtěnka dobře aplikuje, je zprvu dost příjemná a rychle se promění v matný efekt. Jenže po chvíli mi vždy začne dost šupinatět a vysušovat. Následně se mi začne postupně drolit ze rtů a nakonec z ní zbydou jen mapy. Po několika desítkách minut je vlastně dost nepříjemná. 


Co oceňuji, je, že všechny odstíny jsou 100% vegan a netestované na zvířatech! Obaly vypadají opravdu krásně a tuhle parádu najdete ve třech odstínech - hnědá Gemini, růžová Dolores a ikonická rudá Bossy. 


A jak se líbí rtěnky vám? Už jste je zkoušely? Dejte mi vědět :) 

3 komentáře:

  1. Rtěnky se mi líbí, ae odradila mě cena - proto jsem čekala na nějakou recenzi, abych věděla, zda za to stojí nebo ne. Teď vím, že ne 🤷‍♀️

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na tieto sa chystám, Any veľmi obdivujem :) som zvedavá ako budú vyhovovať mne :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)