O mně

pondělí 9. prosince 2019

Tip na zdravou snídani: Ovesné nebo rýžové kaše a proteinové pudingy od Dr.Oetker!

Jak určitě víte, pro alergika a člověka s různými potravovými intolerancemi je občas celkem složité se kvalitně a zároveň chutně najíst. Tak nějak sklouznete k tomu, že točíte pár osvědčených jídel pořád dokola a dřív nebo později už vám lezou i ušima. Proto jsem moc ráda, když přijde na trh nějaká novinka, která je friendly pro moje bříško a já mám zase co ochutnávat. tentokrát jsou to ovesné a rýžové kaše a taky proteinové pudingy od Dr.Oetkera. 


První novinkou, která mi opravdu zachutnala, je ovesná kaše Banán a chia, která neobsahuje laktózu. Zalít ji můžete vodou nebo bezlaktózovým mlékem, s obojím je moc dobrá. Kaše obsahuje minimálně 70 % celozrnných ovesných vloček, chia semínka, banánový prášek, přírodní aroma a má snížený obsah cukru. Můžete si jí dát samozřejmě samotnou, ale já jsem typ, co jí očima, takže já si ji takhle nazdobila a byla jsem naprosto nadšená. 




Dál v portfoliu najdete ovesnou kaši Natural s přírodní vanilkou, rýžovou kaši Natural chia bezlepkovou a rýžovou kaši Meruňkovou, které mě dost překvapila, byla fakt výborná! 

A další super zpráva. Dr. Oetker rozšiřuje svůj sortiment pudingů v prášku o dvě novinky – Protein Pudingy, které mají vysoký obsah bílkovin (až 22%). Jsou ideální pro všechny, kteří zařazují do svého jídelníčku tzv. funkční potraviny s obsahem bílkovin a zdraví prospěšných surovin.
Protein pudingy můžete připravit i jako zdravý dezert nebo svačinku. 



Já jsem vyzkoušela čokoládový, který jsem si udělala s bezlaktózovým mlékem a pecka. Šel udělat úplně v pohodě, a když ho dozdobíte lesním ovocem? Uááá, super! 

Znáte novinky Dr.Oetker? A papáte? Dejte vědět :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)