O mně

neděle 8. března 2020

Minirecenze: Micellar Milky Cleansing Water o Garnier

Odličování a čistění pleti se týká každé z nás... I když občas jsme unavené, líné, nestíháme, štve nás to... obličej si téměř vždy odlíčíme. Alespoň já to tak mám, dokonce i v té největší opici jsem schopná se dokonale zbavit make-upu :D Je ale potřeba mít ty správné přípravky. Už leta používám dvoufázový odličovač Garnier, čisticí gel a následně micelární vodu. Nikdy jsem nebyla moc na mlíka, protože mi z nich pálily oči. Ale teď jsem objevila novinku Micellar Milky Cleansing Water - spojení odličovacího mléka a micelární vody v jednom.


Mléčná micelární voda je určena zejména pro suchou a citlivou pleť, je bez parfemace a pleť dokonale odlíčí, hydratuje a odstraní veškerý make-up. Je možné ji použít jak na obličej, tak na odlíčení očí a rtů, není nutné ji oplachovat.

Co na ni oceňuji? 
- můžu ji použít okamžitě po vyndání kontaktních čoček a oči mě vůbec nepálí 
- je velmi příjemná na obličeji
- dobře odličuje i můj silný make-up včetně voděodolné řasenky
- pleť po použití nepne a nesvědí 

Jediné, co mi na tomhle produktu vadí, je to, že ho spotřebuju o něco víc než klasického "vodového" odličovadla. Hutnější konzistence si to zkrátka žádá. Jinak jsem moc spokojená. Mléčnou micelární vodu používám už několik týdnů a určitě můžu vřele doporučit. 

Znáte? Láká vás? Anebo už používáte? :)

 

1 komentář:

  1. Tú musím vyskúšať, aktuálne mám dvojfázovú s argánovým olejom :)
    xoxo | https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)