O mně

pondělí 27. dubna 2020

Jarní tipy: Krém na ruce s vůní šeříku a pleťová péče s SPF

Je potřeba si to doma udělat hezký, provoněný... Ale stejně tak je potřeba myslet na ochranné pomůcky, když jdeme ven. A tím nemyslím jen roušku a brýle, ale pro mě je naprosto zásadní v těhle slunných dnech pleťový krém, který obsahuje SPF. Anebo pak krém opalovací s faktorem 50, ale na ten je, myslím, ještě brzy. No, a protože jsem před několika týdny objevila dvě parádní věcičky od Ryoru, podělím se s vámi o své tipy.


Tou první je u Ryoru novinka, jde o limitovanou edici s vůní šeříku. Protože jsem ze začátku byla lehce skeptická ke kvalitě vůně, zároveň jsem ale byla dost zvědavá, jak to může vypadat, objednala jsem si z celé řady jen krém na ruce. Už po prvním použití jsem věděla, že jsem udělala chybu, že jsem zůstala jen u jednoho výrobku :D



Vůně je perfektní, nijak chemická, krásná, přirozená, opravdová, ale ani to s ní není přehnané a nejde o žádný bolehlav. Konzistence krému je taky boží, maličko mastnější, ale okamžitě se vstřebává do kůže a krásně ji hydratuje. S každým použitím na mě dýchne jaro. A nebudu vám lhát, než jsem se dostala k napsání tohoto článku, krém jsem skoro vypotřebovala, je to fakt návyková záležitost, používám ho po každém umytí rukou.


Dalším skvělým produktem, který jsem v dílně Ryor objevila, je pleťový krém s SPF 30. Je hodně málo firem, které péče s tak vysokým faktorem vyrábí, a když ano, chtějí za ně dost peněz. Tady jsem našla ideální rovnováhu mezi kvalitou a cenou (179 korun!!!). Krém jsem vyzkoušela už několikrát venku na přímém slunci a moje jindy velmi agresivní pigmentové skvrny, které se snaží vykouknout vždy s prvním jarním sluníčkem, jsou zatím v tichosti a v utajení schované :) OK, dost tváře mi kryje rouška, tak uvidím, co bude dál :D Zatím jsem ale spokojená!


Krém má pumpičku, což mě baví, nedostávají se tak do produktu žádné nečistoty a navíc je aplikace rychlejší a pohodlnější. Textura je také fajn, na obličeji nenechává žádný film, takže se ihned po nanesení dá použít v klidu make-up, což je pro mě taky dost zásadní. Vůni má jemnou, jen "chuť" se mi nelíbí - ne že bych si krém mazala na chleba, ale když si ho dám na rty a ty si pak olíznu, není to příjemný, ale z druhý strany - kdy by to normálně dělal, že jo!

Dole textura krému na ruce, nad tím textura krému na obličej. 

Tak jak se vám tihle krasavci líbí? Máte taky svůj TOP produkt od Ryoru? 
Dejte mi vědět :) 



1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)