O mně

neděle 3. května 2020

Oslaďte svým maminkám Den matek

Přemýšlíte, čím potěšit svou maminku na Den matek? U nás je to jednoduché, nikdy nešlápnu vedle něčím dobrým na zub a nějakou malou a milou kytičkou. Občas to bývá i kosmetika, ale tu si většinou nechávám až na narozeniny. Ale zmrzka nebo čokoláda to vždycky jistí! Letos mi pořád přijde na zmrzlinu celkem zima, takže mám čokoládové tipy :) A to nejen pro mamku, protože jak já říkám - každý den je důvod k oslavě! A k mlsání čokolády!


Prvním je Milka, ta nikdy nezklame. Má krásné srdíčkové balení a i její chuť je u nás dost oblíbená. Tyhle roztomilé bonboniérky se hodí nejen na den maminek, ale taky na Valentýna, nebo jen tak, když chci někomu dát najevo, že ho mám ráda a trošku mu osladit život!


Dalším tipem je Symfonia, novinka od Figaro. Protože u nás doma úplně nejvíc frčí hořká čokoláda, ocenila jsem, že je tahle sympatická dobrota k dostání jak v mléčné, tak právě i v hořké variantě. Uvnitř balení najdete výběr pralinek ze šesti druhů - s mandlí, s lískovým oříškem, s kávovým krémem, jahodovým krémem, kakaovou náplní nebo s oříškovými kousky.
Řeknu vám to takhle, při psaní tohoto článku jsem jednu celou skoro snědla (ale pssst), je to opravdu symfonie chutí!
Mléčná varianta dělá radost nejvíc kolegyním v práci! No jasně, i ony už jsou některé maminky a proč bych si s nimi nemohla dát kousek té čokoládky, že? :)


 Nakonec mám připravenou klasiku - bonbonieru Tatiana. Pamatuju si ji už jako malá holka a tehdy mi ji dávala babička, mám jí s ní dokonale spojenou. Proto jednu kupuju právě pro naši babču - a buď ji obdaruje můj taťka, nebo i já sama. Stejně pak mlsáme všichni dohromady :) 



A co dáváte svým maminkám vy? Napište mi :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)