O mně

pondělí 20. dubna 2020

Žádné vrásky z karantény s Anti-Age Global od Yves Rocher

Jestli je něco na té karanténě fajn, tak určitě to, že mám spoustu času na sebe a na péči o své vlasy a hlavně pleť. Co dalšího se s tím pojí, je fakt, že mám spoustu času na nakupování kosmetiky online. A následně na její zkoušení. No což, nesmíme si z tý karantény dělat vrásky, že :)



Za poslední dobu u mě bodovala tahle Anti-Age řada od Yves Rocher. Mám denní krém, noční krém a péči o oční okolí. Jo, a taky jsem neodolala konjakové houbičce, já tyhle věcičky miluju a čistění pleti mě s ní fakt baví. 


Oční krém má zajímavý aplikátor, na který jsem si sice chvilku zvykala, ale nakonec je v pohodě. Upřímně mám raději takové ty ploché, tenhle mi přijde pod oči celkem velký a tvrdý, ale zase příjemně chladí. 


Krémy na obličej mají trošku hutnější texturu, což je známka toho, že jde o anti-age péči. Nijak ale pleť nezatěžují, dobře se nanáší, roztírají i vstřebávají do kůže. Navíc hezky jemně voní. 


Oceňuji i krásné, minimalsitické balení. Tahle sada je parádní i jako dárek. 


Vědcům z Yves Rocher se podařilo vytvořit aktivní buněčný extrakt z vybraných rostlin, tak zvaný rostlinný nektar z pupenů šeříku. Díky této péči je pleť zdravější, vyhlazenější a sjednocená. To vše s respektem k přírodě a životnímu prostředí. 


Používáte produkty Yves Rocher? A jaký je váš nejoblíbenější? Dejte mi vědět :)




1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)