O mně

středa 13. května 2020

Jak posílit imunitu? Nápojem Blendea SUPERCOFFEE!

Zdraví a imunita jsou poslední dobou jedněmi z nejzásadnějších témat, která se řeší. Musím říct, že ani mně to není lhostejné. Během karantény jsem si srovnala nejen spoustu myšlenek, ale také třeba svůj jídelníček. Kromě toho, že jsem opět zapojila ještě víc čerstvé zeleniny, luštěnin, rýže a zapracovala jsem na pitném režimu, naopak jsem zase ubrala na cukrech, tucích a živočišných pruduktech. A také jsem zařadila doplňky stravy. Jedním z nich je i Blendea SUPERCOFFEE!



Blendea SUPERCOFFEE je směs kávy s BIO medicinálními houbami, skořicí a kořenem čekanky. 

  • Hlavní složkou je kvalitní káva, která se skládá jak z arabicy, tak z robusty. Obě pochází z Řecka. 
  • Další složkou jsou medicinální houby jako Reishi (Lesklokorka lesklá), která posiluje imunitu, Chaga (Rezavec šikmý), která má pozitivní vliv na obranyschopnost organismu a je silným antioxidantem, a Hericium (Korálovec ježatý), které posiluje nervový systém a optimalizuje hladinu cholesterolu. 
  • Nechybí ani kořen Čekanky obecné, která funguje jako prebiotikum, a organická Skořice cejlonská, která má příznivý vliv na normální trávení a činnost cévní soustavy.


Tato káva je bez chemie, bez rafinovaného cukru, je zcela veganská a je moc dobrá :) 
Dodává energii, takže je fajn pít ji po ránu, než nastartujete celý každodenní maraton, anebo večer, když ještě potřebujete dobít baterky. Rozhodně mi pomohla i v upevnění imunity, navíc mi opravdu chutná, a to i bez mléka. 

Veškeré další informace se dozvíte na stránkách Blendea.


Znáte? Případně používáte jiné doplňky stravy? Dejte mi vědět :) 


1 komentář:

  1. Tak o této kávové směsi jsem ještě neslyšela, ale je super, jestli si našla něco, co ti pomáhá posílit imunitu. Já jsem svůj lék na imunitu našla v zeleném čaji . Vím, že bych si každý den nevzpomněla uvařit čaj, proto jsem si radši koupila kapsle zeleného čaje, které užívám ráno, než jdu do práce a pak už přes den nemusím myslet, že bych si měla uvařit čaj, abych měla pravidelnou dávku zeleného čaje.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)