O mně

pátek 22. května 2020

Letní ladění se třpytivými tělovými oleji

Letos se na léto těším snad víc než kdy dřív. A ono to pěkné počasí, sluníčko a teplíčko dlouho do večera pořád ne a ne přijít. Tak se aspoň trochu naladíme, co říkáte? Třeba díky těmhle třpytivým tělovým olejům, které na pokožce vypadají naprosto parádně a navíc krásně voní!



Huile Prodigieuse Or od NUXE 

Zlatý a třpytivý multifunkční suchý olej od Nuxe můžete použít jak na tělo, tak na vlasy. Kromě toho, že božsky voní, tak o vás i pečuje. Obsahuje rostlinné oleje, jako třeba olej tsubaki, který vyživuje a chrání, a olej z lískových ořechů, který zase zklidňuje. Také obsahuje vitamin E pro neutralizaci volných radikálů v pleti a třpytivé minerály pro dokonalý efekt a rozjasnění. Protože jde o suchý olej, nenechává kůži mastnou a nelepí. A už jsem říkala, že božsky voní? :) Konkrétně jako dřevo, pomerančovník, magnólie a vanilka! 

Tip: kromě toho, že dobře vypadá na těle a ve vlasech, můžete si kapku přidat i do make-upu pro rozjasnění pleti, anebo jen lehce vklepat kapičku na lícní kosti místo rozjasňovače!



Suchý olej Monoi de Tahiti od Yves Rocher 

Tento sychý olej je určen na pokožku těla. Také nádherně voní, třpytky na těle sedí a dokonale rozjasní. Rázem máte pocit, že jste někde u moře, pod palmou, necháváte se ovívat větříkem a nějaký pěkný číšník vám nese drink ozdobený květinou... no dobře, zpět na zem :D 

Olej je vyroben namáčením lístků květů rostliny tiaré (Gardenia taitensis) do kokosového oleje. Jeho historie se datuje do doby před více než 2000 lety, kdy jej domorodí Polynésané denně využívali pro lékařské, kosmetické a náboženské účely. Květinový extrakt činí vůni sladkou a zároveň velmi exotickou. Kokosový olej na druhé straně dodává oleji jeho nutriční a hydratační vlastnosti.


Co vy a třpytivé oleje? Používáte? Máte rádi? 



Teď už to chce jen to sluníčko! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)