O mně

neděle 31. května 2020

Banánové pokušení: Garnier Fructis Banana Hair Food

Garnier patří mezi moje top nejoblíbenější značky už od puberty. Takže už hoooodně dlouho. A poslední dobou mi dělá větší a větší radost. Jejich přístup, který se obrací k přírodě a přírodním ingrediencím, mě baví. A jednou z novinek, která mě teď potěšila opravdu hodně, je rozšíření řady Hair Food o šampony a kondicionery. Já jsem zvolila banánovou péči, protože ta je určena pro suché vlasy. A moje dojmy...?


Používám jak šampon a kondicioner, tak i masku Garnier Fructis Banana Hair Food. Všechny tři produkty jsou jednoduše boží! Tak nádherně voní, že máte chuť je okamžitě sníst. Takže si užíváte už samotný proces mytí vlasů. A kromě vašich smyslů vám pak poděkují právě i vaše vlasy. 


Celou řadu používám asi měsíc a musím uznat, že moje vlasy jsou v mnohem lepší formě, než byly předtím. A to hlavně konečky. Celé délky jsou pak lesklejší, pružnější a vyživenější. Navíc v nich zůstává ta dokonalá vůně. 



Veganské složení neobsahuje žádné parabeny, silikony ani umělá barviva. Naopak v každé lahvičce najdete 98 % přírodních ingrediencí a rostlinné oleje. Zbylá 2 % ingrediencí dodávají smyslnou vůni a umožňují správnou konzervaci produktu.


Já jsem s těmito produkty naprosto spokojená a všem je mohu vřele doporučit! 
A co vy, znáte? Jakou "příchuť" máte z řady Hair Food nejraději? :)


2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)