O mně

úterý 2. června 2020

Testuji: zubní pasty Signal White Now Detox a Nature Elements

Jestli jsem si během karantény uvědomila něco zásadního, tak to bylo to, že se musím neustále starat sama o sebe a o své zdraví, nepolevit a nijak to neošidit. Zkrátka si dopřát to nejlepší v péči o sebe sama. A to třeba i v tak zdánlivě banální věci, jako je péče o zuby a ústní dutinu. Posledních pár týdnů testuji pasty Signal z řady White Now Detox a Nature Elements. A jak jsem s nimi spokojená?


Zubní pasty Signal Long Active Nature Elements, které přinášejí komplexní péči s cílem krásných a zdravých zubů, podpořenou přírodními elementy, jistě budete znát. Teď je ale na trhu úplná novinka, řada White Now Detox, která přichází v tubě určené k další recyklaci a najdete ji navíc bez krabičky, aby značka snížila objem odpadu. Pasty jsou pak vytvořeny na základě ověřené receptury, která obsahuje 94, 5 % přírodních ingrediencí.




Všechny pasty, které jsem vyzkoušela, jsou následující: 
  • Signal White Now Detox Charcoal obsahuje přírodní ingredience, jako jsou jíl a aktivní uhlí. Kombinace těchto dvou neporazitelných složek zajistí každodenní detoxikaci vašich úst a napomůže odstranit skvrny a zažloutnutí zubů.
  • Signal White Now Detox Coco tentokrát kombinuje jíl s extraktem z kokosu. Toto spojení přirozeně odstraňuje nečistoty, je šetrné ke sklovině, detoxikuje vaše ústa a zároveň skvěle chutná.
  • Nature Elements Kokos potěší především ty, kteří chtějí mít přirozeně bílý úsměv a mají rádi kokosovou vůni a chuť. Obsahuje totiž výtažek z kokosu, který je známý pro svoji přirozenou bělící schopnost.
  • Nature Elements s práškem aktivního uhlí má skvělé čistící vlastnosti a vylepšené bělící schopnosti, které odstraňují pigmentové skvrny.
  • Nature Elements s jedlou sodou, rozmarýnem a mátou. Složení poskytuje hloubkové čištění a zvyšuje přirozenou svěžest dechu. Toto jemné složení mísí přírodní oleje se zinkem a má účinnou antibakteriální sílu. Výsledkem je kompletní ochrana obohacená přírodou.



Jaké jsou moje zkušenosti? 

Nejvíc jsem si zamilovala Nature Elements s jedlou sodou, rozmarýnem a mátou a Signal White Now Detox Coco. Rozmarýn a máta, byť jsem se toho zpočátku obávala, tvoří doopravdy skvělou kombinaci a kromě toho, že vám zuby dobře vyčistí, krásně osvěží váš dech. A chutná mi :D Kokosová Detox pasta mi také chutná, anavíc mi přijde, že jsem konečně našla něco, co opravdu dokáže vybělit zuby, a to jen "pouhým" pravidelným čistěním. 


Dost mě zaujaly ale i pasty s obsahem aktivního uhlí, překvapila mě jejich super chuť. Pasty se stejnou látkou,  které jsem testovala dříve, byly na chuť podivné, a upřímně... já si chci i u čištění zubů prostě "pochutnat" :D 

Celkově se nám s mužem dost zamlouvají, líbí se nám jejich výsledky které jsou vidět celkem rychle a já osobně dost oceňuji recyklovatelné tuby a konec zbytečných krabiček :) 




Už jste zaregistrovali nové pasty Signal? A co na ně říkáte? Dejte vědět ;) 


1 komentář:

  1. Tak tyhle pasty jsem ještě neviděla :D Pasty s aktivním uhlím jsou super, já měla jednu hodně drahou a výsledek "bělení zubů" byl znát :)

    www.lifebynikys.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)