O mně

středa 10. června 2020

Müllermilch Shake doma i do práce!

Milujete chlazené mléčné nápoje? Pak pro vás mám tip na osvěžující ochucené mléčné koktejly Müllermilch Shake. Vyzkoušela jsem je sama, ale taky jsem je dala ochutnat kolegům v práci. Trochu se bojím, že je teď po mně budou vyžadovat častěji, protože si je všichni dost oblíbili... Müllermilch Shake jsou nově k dostání ve 3 zajímavých příchutích. Jaké to jsou?



Müllermilch Shake Sunny Strawberry, kde se jahodová příchuť snoubí s krémovou chutí mléčného nápoje Müllermilch Shake. Díky této kombinaci si můžete dopřát chuť jahod a slunce za každého počasí. Mimochodem jahůdky u mých kolegů frčely nejvíc. Takhle se teď u nás totiž pracuje - zašitý s noťasem a mlíčkem v ruce :D 




Müllermilch Shake Chocolate Cookie & Cream, který vás zláká svou kombinací čokolády a sušenek. Doporučuji pít hodně dobře vychlazený a klidně k němu zakousnout nějakou tu oplatku. Na porady, abychom si je trochu osladili, ideální!


Müllermilch Shake White Choco & Almond je hodně zajímavá kombinace bílé čokolády doplněná o jemné aroma mandlí! Mňam! Tenhle kousek zaujal nejvíc mě. 



Víc informací najdete případně přímo na stránkách MullerMilch

3 komentáře:

  1. Mňam, vypadají skvěle. Nejvíce mě lákají ty čokoládové.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle má rád můj přítel, já to moc nemusím. :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Od müllera si kupujeme jejich proteinovou řadu, nejradši mám čokoládu s kokosem a manžel čokoládu s banánem. Je to boží! Tyhle jsem ještě nezkoušela, ale třeba na ně přijde řada. :)
    Měj se hezky, Štěpánka
    www.corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)