O mně

neděle 21. června 2020

Novinky Yves Rocher a soutěž o ty nejlepší z nich!

V minulém článku jsem vám představovala krásně barevnou a voňavou jarní limitku od Yves Rocher Hello Printemps! Dneska se podíváme na další novinky, které značka uvedla na trh a rovnou si o ně budete moct i zasoutěžit! Tak jdeme na to!



Laky na nehty GO GREEN 
Proč Go Green? Tyto laky na nehty mají organické složení a obsahují přísady z rostlinného světa, tedy kokrétně z řepy, cukrové třtiny a dřeva. Receptura je obohacena o kokosový olej a bambusový extrakt. Tím je jasné, že neobsahují žádné živočišné složky a zamilují si je i vegani.

Jejich barvičky jsou hravé, intenzivní, veselé, letní. Opravdu moc dobře se lak nanáší, poměrně rychle zasychá a když zrovna nedrhnu denně nádobí, vydrží mi na nehtech i týden! Celkem je v nabídce paleta 32 barev, takže si vybere určitě každý.

• Nude – klasická béžová, perlově růžová a tmavě hnědá pro milovníky elegance
• Fialová – fialky, hyacinty, amarant a pivoňky vytvořené pro romantické duše
• Růžová a červená – perfektní francouzská manikúra ve vínové, malinové nebo korálové
• Zelená a modrá – lesklý smaragd, tyrkysová a olivově zelená inspirovaná přírodními barvami

Pro vás do soutěže mám právě modrou a zelenou, krásné uklidňující odstíny, které připomínají měkounký trávník a azurové nebe bez mráčku.



Nové tuhé rozjasňovače 
Vybrat si můžete hned ze dvou odstínů, a to buďto zlatavý Doré anebo růžový Rosé. Rozjasňovač má podobu praktické vysouvací tyčinky, kterou si můžete vzít s sebou do práce nebo kdykoli kamkoli ven a jakmile budete potřebovat, tak zazářit!

Jeho aplikace je snadná a vejde se opravdu do každé kabelky i psaníčka. Obsahuje víc než 82 % složek přírodního původu a byl vyroben ve Francii. Oba se mi strašně moc líbí, ale protože mám rozjasňovačů opravdu hodně, ráda tyhle dva věnuji do soutěže pro vás :)



MINI masky na vlasy
Další roztomilost! Malé, pětatřiceti mililitrové balení vlasových masek, které hravě vezmete kamkoli na cesty a dodáte tak svým vlasům výživu a péči, ať jste kdekoliv. Hodí se taky na vyzkoušení, než si koupíte velké balení.

Mají různé textury: ultra-tající, balzámovou, krémovou nebo jílovou a účinné látky jako výtažek z kopřivy, jojobový olej nebo bobule acai. Čisticí masku nebo Detoxikační vlasový peeling nanášejte na vlhké vlasy ještě před použitím šamponu a nechte působit  5-10 minut. Regenerační masku nebo Masku na barvené vlasy použijte na mokré vlasy, ale až po umytí šamponem. Nechte působit několik minut a poté důkladně opláchněte.

Já pro vás mám připraveny hned dva kousky, a to Čisticí masku pro osvěžení mastných vlasů s výtažkem z kopřivy a Detoxikační vlasový peeling zbavuje vlasovou pokožku prachových částic a chrání vlasy.



Parfémovaný sprej na tělo a vlasy
Na konec jsem si pro vás připravila Parfémovaný sprej na tělo a vlasy z limitky Hello Printemps, který kromě toho, že je skvěle osvěžující, zanechává pokožku i vlasy mírně provoněné. Jeho veganská receptura obsahuje více než 98 % složek přírodního původu.


Tak se neváhejte zapojit do soutěže, kterou najdete na mém Instagramu


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)