O mně

neděle 7. června 2020

Testuji: Novinky od Garnier s výtažky z Aloe Vera

Značka Garnier, které mě baví už několik let, přišla zase se super novinkami. Tentokrát jde o pleťové vychytávky, čisticí i pečující z řady Hyaluronic Aloe. Jak už název napovídá, obsahuje složky jako výtažek z bio aloe vera a kyselinu hyaluronovou, které pleti dopřávají především hydrataci. Navíc, hydratační krém s gelovou texturou, stejně tak jako čistící pleťový gel obsahují 96 % složek přírodního původu.



Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly
Začneme tím, co vzbudilo na sociálních sítí asi největší rozruch, a tím je hydratační krém s gelovou texturou Hyaluronic Aloe Jelly. Jeho složení je obohaceno o výtažek z bio aloe vera, které pokožku hydratuje. Vedle toho je aloe vera známé také pro své protizánětlivé, regenerační a vyživující účinky. Druhou významnou složkou je kyselina hyaluronová, která zabraňuje vytrácení hydratace z pleti a pokožku vyhlazuje. Gel je vhodný pro denní používání, zejména pro normální až smíšený typ pleti.

Textura je mi hodně sympatická, jediné, co mi vadí, je to, že hned po nanesení mi obličej lehce lepí. Jinak můžu potvrdit, že se příjemně nanáší a rychle vstřebává. Když ho dáte na noc do ledničky, dokonale vám ochladí pleť. Proto se těším, že ho budu používat hlavně v létě v horkých dnech. 



Skin Naturals Hyaluronic Aloe vyživující krém
Hyaluronic Aloe krém používám teď mnohem víc. Intenzivně hydratuje a pečuje, což se mi teď, když pořád nosím roušku a pleť je pod ní suchá a napnutá, hodně vyhovuje. Taktéž obsahuje výtažek z bio aloe vera, posílenou o kyselinu hyaluronovou, kde 96 % složek je přírodního původu. Přípravek je veganský a dermatologicky testovaný, vhodný pro suchou a citlivou pleť - takže pro mě jak dělaný! Jeho textura je lehká, vůně téměř neznatelná. Upřímně jsem si ho zatím oblíbila víc než zmíněný gelový. 



Skin Naturals Hyaluronic Aloe
Čisticí gely používám na zbavení make-upu denně. Ten z řady Hyaluronic Aloe má čistit a navíc i hydratovat. Je pravda, že jsem od něj čekala lepší efekt právě při zbavování obličeje zbytků make-upu, ale na druhou stranu, pleť po použití nepne a není suchá. Jen ji stejně ještě musím dočistit micelární vodou. Za mě maličko zklamání a v tomto případě zůstanu asi nadále věrná čisticímu krému od Mixy, který naprosto miluju! 


Co na novinky od Garnier říkáte? Lákají vás? Anebo už máte vyzkoušeno?
Dejte mi vědět :) 


1 komentář:

  1. Mňa Garnier baví čím ďalej tým viac :) Tieto novinky určite vyskúšam :)

    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)