O mně

středa 22. července 2020

Letní záření aneb bronzery, tvářenky, rozjasňovače a pudry!

Léto je jako dělané k tomu, aby člověk častěji sáhl po všelijakých rozjasňovačích, veselých tvářenkách, sametových bronzerech a matujících pudrech. Já jsem letos objevila ještě rozjasňovací pudr, a ten u mě rozhodně vede. Mám ale ještě další tipy, jak v létě zazářit.



Začnu asi už zmíněným kokosovým pudrem Iconic Glow z rodiny Wake Up & Glow, který letos jako novinku představila značka L´Oreal Paris. Díky tomu, že obsahuje pigmenty, které odráží světlo, krásně rozjasní pleť. Navíc voní lehce po kokosu a když jdete ven do sluníčka, dělá opravdu krásný efekt.



Já ho nejraději kombinuju spolu s tímto bronzerem Back to Bronze v odstínu 02 Sunkiss. Mám už asi třetí balení, používám ho vždy celý rok, ale v téhle kombinaci se mi osvědčil dokonale.




Na opálené pleti pak také skvěle vypadá bronzer La Terra Bronze Please!, který v sobě má maličké třpytivé částečky a krásně vaši pleť prozáří. Je veliký, takže dlouho vydrží, a já miluju jeho reliéf.


A teď k rozjasňovačům jako takovým. Značka Maybelline uvedla jako novinky tyhle kelímkové metalické, které jsou fakt zajímavé. Jejich konzistence je hodně hustá a jejich třpyt oslnivý. Nejvíc se mi osvědčily pod obočí, ale také třeba do dekoltu. Seženete je v odstínech 20 Metallic Rose nebo 30 Metallic Bronze.


Glow Mon Amour pd L´Oreal Paris nepatří mezi novinky, ale zmíním ho, protože je taky super! Je jemný, hodně tekutý a krásně třpytivý. K sehnání je ve 4 různých variací a tahle zlatá se mi na léto zamlouvá asi nejvíc.

 

A nakonec zmíním mé oblíbené tvářenky Fit Me od Maybelline. Já už leta používám odstín 35, teď ale zkouším i 25, která je víc do růžova a je světlejší, k tomu létu se mi tak nějak hodí víc. Paleta barev je ale široká a určitě si vybere úplně každý. Najdete odstíny do oranžova, červena, vínova... A za sebe můžu říct, že mi tvářenka krásně drží a obecně se mi dost osvědčila.



 Tak co na novinky říkáte? A jaký je váš top letní rozjasňovač nebo bronzer? 
Dejte mi vědět ;) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)