O mně

úterý 28. července 2020

Letní grilování s Kauflandem a Žena-IN

Před několika dny jsem byla pozvaná na parádní letní grilovačku s Žena-IN a Kauflandem. A i přesto, že nám lehce sprchlo, jsme si díky zázemí redakce a díky všeobecně skvělé náladě celou akci neskutečně užili! A na čem všem jsme si pochutnali?


Kaufland nám chtěl na této akci představit jednoduchou myšlenku - na každou grilovačku můžete v pohodě nakoupit v jediném obchodě, tedy v Kauflandu. Seženete tam totiž vše od grilu, podpalovače a uhlí, přes maso, pečivo, zeleninu a pití až po omáčky, nakládané okurčičky či cibulky. 



Já jsem si nejvíc pochutnala na burgeru, jak jinak :) Ale potom mě dostala i panenka obalená ve slanině a plněná švestkou. K tomu jsem si dala zeleninová řecký salát a zamilovala jsem si BBQ omáčku. 



No a pochopitelně nemohlo chybět moje oblíbené Prosecco! Tohle je privátní značka Cultura Vini, kterou znám a piju asi od té doby, co přišla na náš trh :) Praktické šroubovací uzavírání, jemná ovocná chuť, dostatek bublinek a příznivá cena! A i když mám zplihlý vlasy a mokro v botech, jsem happy :D


A mojí kolegyni taky moc chutnalo, jak vidět. Maso pochází totiž z vlastní výroby a je zpracováno přímo v dílnách Kauflandu, takže se k zákazníkům dostane čerstvé, šťavnaté a v té nejlepší kvalitě. Najdete ho pod značkou K Mistři od fochu z Modletic! 


No, tak co, taky už se vám sbíhají sliny? :) 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)