O mně

neděle 16. srpna 2020

Jak si správně přát

 Jak si správně přát je název knížky od autora jménem Pierre Franckh. Ten do malé a roztomilé vazby sepsal 7 pravidel, jak uskutečnit své sny. Já už jsem tuhle knížu kdysi četla a věřte nebo ne, pomohla mi. Teď jsem se k ní po letech vrátila a znovu jsem si připomněla, jak důležité je snít a hlavně správně si přát


Sny se totiž uskutečňují, a to každý den, každou chvíli a každému z nás. Protože lidé si neustále něco přejí, ať už vědomě či nevědomě. Tahle knížka, která popisuje teorii, praxi a skutečné zážitky, je toho důkazem. Knížku seženete třeba na stránkách nakladatelství Anag. A protože si myslím, že jde opravdu o jednu z nejzásadnějších položek na čtenářském seznamu, spolu s nakladatestvím Anag jsem si pro vás o jeden výtisk připravila soutěž - už teď na mém Instagramu :) 

A teď ještě shrnutí, co v knížce najdete

Jak už jsem psala, jde o 7 jednoduchých pravidel, které je dobré aplikovat, když chcete, aby se vaše sny staly skutečností. 

  1. Prostě se do toho pusťte a začněte si přát 
  2. Přejte si správně, používejte správné formulace 
  3. Za každé vyslovené přání poděkujte - to urychlí celý proces 
  4. Přesvědčte i rozum, že správně si přát je reálný nástroj na plnění snů 
  5. Důvěřujte svému přání a nepochybujte o něm 
  6. Buďte připraveni na to, že náhody se prostě dějí 
  7. Najděte si ta největší přání a prostě si je přejte 

Přijde vám tento seznam jako úplně z cesty? Když si přečtete knížku Jak si správně přát a uvidíte jasné příklady - včetně těch, kdy přání nevyšlo, protože bylo "špatně zadáno" nebo vyřčeno, pochopíte. Všechno do sebe zapadne jako puzzle a vy budete mít jasnou představu o tom, jak být v životě šťastnější! Pořád nevěříte? 

Tak šup pro knížku a uvidíte! :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)