O mně

pátek 21. srpna 2020

Produkty, které mě během léta nejvíc zklamaly!

Já jsem celkem optimistickej člověk a snažím se na věcech hledat vždycky to dobré. Jsem ale taky dost upřímná, takže když se mi něco nelbí, tak to řeknu. Jako třeba v případě, že mě totálně zklame nějaký produkt, na který jsem doteď viděla dost pozitivních recenzí... No, ale i to se někdy stává. Tak kdo to u mě během léta totálně projel? 



Největší zklamáním byla asi Nivea se svými "zpevňujícími" tělovými mléky. Jedno klasické, druhé s bronzujícím, tedy samoopalovacím efektem. Nejen, že ohledně zpevňování a formování nedělaly vůbec nic, ale bronzující dělal pěkný fleky na těle. Opálení jsem sice zaznamenala asi po pátém nanesení na tělo, ale hned po další sprše bylo fuč a zbyly jen podivné skvrny, které nešly dolů. Brrrr!



Další "parádičkou", která nefungovala, byl gel na břicho od Dermacolu. Vypotřebovala jsem ho úplně celý, ale výsledek úplně žádný! Navíc po použití ještě chvíli pěkně lepíte. 



Dalším zklamáním pro mě byla čistící maska z Havlíkovy apotéky. Tahle značka přišla na trh s velkým množstvým nových pleťových masek, které by měly pokrýt a řešit všechny problémy s pletí, na jaké si jen vzpomenete. Já si vzpomněla, že mám celkem mastnou T-zónu, na kterou mi byla doporučena čistící Malina. Bohužel, žádné zlepšení jsem nezaznamenala, a to už jsem masku skoro vypotřebovala. Navíc jsem tehdy ještě sáhla po výživném Vajíčku, no, tak uvidíme, jestli alespoň to bude mít lepší efekt. 



A na konec spíš taková perlička... Miluju kurkumu, a proto mě fakt zaujala nová řada od Neutrogeny, která je právě na kurkumě postavená. Ráda bych čistící gel, protože ten používám denně. Ten ale v českém portfoliu jaksi není. No tak jsem si řekla, že vyzkouším osvěžující mlhu, která by měla vaši pleť sice probudit, ale zároveň zklidnit. To jsem jaksi nepochopila :D Stejně tak jsem nepochopila, k čemu člověk potřebuje mlhu na obličej, která se promění ve vodu, kterou je potřeba ihned otřít. A pak ideálně pleť hydratovat krémem. Ale co, šanci jsem tomu dala. 


Máte někdo podobné zkušenosti? Napište mi :) 

3 komentáře:

  1. Jako já nevím co všichni zkoušíte krémy na zhubnutí o 1 cm na břiše :D vždyt je jasné že tyto přípravky nefungují :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, já to vím, já taky nechápu, co mě to zase popadlo :D :D :D Ale znáš to, jdeš mezi regálama a najednou koukáš, máš to v košíku, ani nemrkneš... :D

      Vymazat
  2. Ty jo já třeba na tu masku Malina od Havlíkovy Apotéky nedám dopustit. V kombinaci se zeleným jílem a přesličkou je pro mě úplně skvělá. Každopádně po první tubě jsem taky neviděla výsledky, ono je potřeba být trpělivá a používat to déle a pravidelně, pak to účinky má :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)