O mně

neděle 20. září 2020

Ach-můj-bože! Nová limitka Revolution X Friends je tady!

Seriál Přátelé miluju! Každý, kdo mě zná, ví, že umím všechny hlášky nazpaměť a že mě tenhle sitcom doprovází už víc jak 15 let... Když jsem z amerických luhů a hájů zavětřila, že se chystá tahle limitka, nemohla jsem se dočkat a každý den jsem čekovala české stránky, jestli konečně UŽ! A opravdu, stalo se a já už mám několik kousků z téhle řady doma. Tak jdeme na ně, ne? :)




Paletka očních stínů MONICA 




Paletka očních stínů PHOEBE




Rtěnka PHOEBE





Paletka očních stínů RACHEL 
Lesk na rty RACHEL 





Paletky očních stínů REVOLUTION X FRIENDS





Pigmentace paletek očních stínů REVOLUTION X FRIENDS
1) Monica
2) Phoebe
3) Rachel 




Pigmentace mě teda zklamala, od značky Makeup Revolution jsem čekala víc, mám s jinými paletkami moc dobrou zkušenost, tohle je celkem slabota :( 

Cením ale bezbarvý lesk na rty, který voní po kokosu a v dnešní době rouškové se jeho nebarevnost opravdu hodí :D Taky se mi moc líbí odstín rtěnky a miluju ten detail pusinky jak na obalu, tak na rtěnce samotné. 

No a pochopitelně plesám nad obaly paletek <3 




Tak jak se vám tahle řada líbí? Dejte mi vědět :) 


2 komentáře:

  1. Krásné paletky, přímo sběratelské edice :-) Já mám revolution ráda, je to kosmetika dostupná a celkem i kvalitní, ale najdou se i propadáky. Paletky se mi vzhledově líbí i skladbou stínu, když se na ni chvíli dívát, tak si říkám, že ty barvy sedí. :-) ale ta pigmentace mě asi odradí, mám doma už hromadu paletek, a když nejakou kupuji, musí stát za to. škoda.

    Blogová spolupráce

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)