Tento způsob podzimu zdá se mi poněkud úžasným! Miluju babí léto a teplé podzimní dny, kdy už není příliš horko, ale pořád to je ještě na posezení venku. A klidně i na grilovačku. Jakmile ještě vysvitne sluníčko, neodoláme a usedáme na terase k nějaké té dobrotě. Tentokrát to vyhrály kuřecí kousky, klasicky sýr Grilami a grilované papriky. A že jsem kámoš, mám pro vás i recepty. A bude i jedna speciální soutěž... ;)
Může se zdát, že mi příprava zabrala půl dne, ale kdepak! Díky grilovacím směsím, marinádám a dalším vychytávkám od značky Avokádo to bylo raz dva.
Grilovaná kuřecí prsa v marinádě
Přiznám se, že kupovanou marinádu jsem tentokrát použila poprvé. Vždycky jsem si připravovala domácí. Ale poslední dobou jsem v jednom kole a cokoliv mi ušetří trochu času, beru všema deseti. Tahle marináda je úplně ready, stačí ji nalít na omyté maso a dát na dvě hoďky do ledničky. Já jsem ještě přidala trochu čerstvého koriandru a rozmarýnu, protože zelené bylinky fakt zbožňuju.
Grilované maso bylo fakt skvělé, lahodné, plné chuti, kombinace koření mi sedla a myslím, že takovouhle formu budu využívat častěji. Opravdu jsem byla mile překvapena!
Sýr Grilami s bylinkami a grilovací směsí
Jak víte, sýr Grilami jsem si zamilovala, je to highlight letošní grilovací sezóny. Kdybyste chtěli víc info, psala jsem o něm už tady. Tentokrát jsem na něj použila jen trochu olivového oleje a koření Grilovaný sýr od značky Avokádo. A pak samozřejmě čerstvé bylinky - tymián a bazalku. Toť vše. A sýr byl opět famózní!
Mini papriky naložené ve voňavém koření
Grilovanou zeleninu máme s mužem také oba moc rádi. Tentokrát jsem se rozhodla koupit tyhle mini papričky a hodit je na gril celé. Před tím jsem je potřela olivovým olejem a posypala kořením Grilovaná zelenina od Avokádo. Přihodila opět několik lístků bazalky a šup s nimi na gril. Musím říct, že tenhle nápad se dost osvědčil a dost jsme si pochutnali.
Mňam, nejradši bych hned rozpápila oheň. Ráda griluji a je to i můj nejoblíbenější způsob přípravy jídla. Klid a pohoda venku, maso piští, zelenina se dělá. žádný shon, prostě relax.
OdpovědětVymazatJak jsem se dostala k šití