O mně

středa 18. listopadu 2020

Detox těla i mysli a posílení imunity s voňavými čaji Leros!

Před několika týdny jsem objevila značku Leros, která vyrábí čaje a bylinné směsi, a naprosto mě nadchla. Kromě toho, že má fakt úžasný Instagram, jde o firmu, která je na trhu už dlouhá léta a opravdu rozumí tomu, co dělá. A dělá to dobře! Rozumí bylinkám, ctí tradice a přináší do našich životů kvalitní přírodní výrobky plné vůně, pohody a zdraví. A jejich čaje jsou opravdu moc dobré! Což vážně ocením, protože denně vypiju v pohodě 3 litry čaje... 




Vyzkoušela jsem jich hned několik. V první řadě to byl čaj Očista mysli, který dodává rovnováhu našim emocím. Ne, že bych teď byla nějak extrémně emočně nestálá, ale občas se najde někdo nebo něco, co mě zákonitě vytočí. Takže čajík, který obsahuje šantu kočičí, řimbabu, ženšen, blahovičník a hřebíček se prostě hodí mít po ruce :) 




Pochopitelně jsem sáhla i po bylinné směsi s šípkem a rakytníkem pro přirozený zdroj vitamínů na podporu imunity. Ze začátku jsem se bála, že půjde o klasické bylinné čaje, které nejsou až tak chuťově dobré jako ovocné. To jsem se ale spletla, čaje od Lerosu jsou opravdu výborné, lahodné a za den jich vypiju... no hodně :D 




Abych si opravdu udržovala zdravé tělo, když teď třeba nejsem tolik venku jako dřív, sáhla jsem ještě po čaji Dobré bytí DETOX, což je bylinná směs s pampeliškou a kopřivou, které pomáhají k detoxikaci organismu. Před zimou si dopřávám pravidelný detox už několik let, takže tento čajík mám jako podporu k němu, a i ten mi moc chutná. 




A protože čím víc jsem doma, tím víc koukám do počítače nebo do jiných přístrojů, pořád mě teď trápí bolavé oči. Proto jsem začala pít bylinnou směs s borůvkou, aronií, mrkví, koriandrem, černým jeřábem a měsíčkem na ochranu a regeneraci unavených očí. Dávám si ho teď každý večer, tak věřím, že brzy uvidím výsledky :)

A tomu všemu jsem se rozhodla ještě vyzkoušet zázvorový sirup, který si můžete dát buď do čaje nebo s vodou. Je to skvělá prevence proti rýmě a chřipce, obsahuje 48 % zázvoru, je bez umělých sladidel a bez konzervantů, neobsahuje lepek a je to veganský produkt. Já zázvor můžu, takže se tenhle sirup okamžitě zařadil mezi moje oblíbence! 




A na konec jsem se domluvila se společností Leros, že dám šanci i vám ochutnat jejich skvělé čaje a už teď pro vás chystám krásnou soutěž o tenhle balíček Meduplné spojení, který obsahuje dva čaje na podporu imunity a k tomu i med na oslazení života. Soutěž bude brzy na mém Instagramu :) 




Znáte značku Leros? Co na ni říkáte? A jaké čaje nejvíc pijete vy? 
Dejte mi vědět :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)