O mně

čtvrtek 19. listopadu 2020

Udělejme spolu svět lepším! Darujte zdraví!

Před několika týdny jsem navázala spolupráci se značkou GS, z čehož mám opravdu radost! Kromě toho, že jde o přípravky, které jsou určeny pro naše zdraví, mají letos i krásné poslání. A protože nám letošní rok velmi silně připomněl, že zdraví je opravdu to nejdůležitější, co máme, moc ráda se teď s vámi podělím o myšlenku svou i myšlenku celé kampaně. 


Myšlenka celé kampaně spočívá v jediném - udělejme svět lepším! Pokud se rozhodnete, že letos nebudete pod stromeček kupovat zbytečnosti, můžete DAROVAT ZDRAVÍ. Když si koupíte jakékoliv vánoční balení vitamínů nebo doplňků stravy GS, najdete pod víčkem této vánoční krabičky kód. Ten zadáte na stránku www.darujigs.cz, vyplníte své kontaktní údaje, protože i vy tímto obratem získáte dáreček od GS, ale co je hlavní? Vpravo dole si vyberete domov seniorů dle svých preferencí a ten zvolíte. No a GS právě tam pošle jednomu dědulovi nebo babče zásobu vitaminu C na celý měsíc :) 

Navíc s kódem Adri10 máte 10% slevu na celé porfolio značky GS. Nakupovat můžete tady. Kód platí do 30. 11. 


A teď k tomu, co například můžete v portfoliu GS najít! 

Začneme balíčkem s Vitaminem C, což je jasný král mezi vitaminy. Obzvláště v této době se hodí na podporu imunity. Také pomáhá v těle s tvorbou kolagenu, takže je fajn i proti vráskám, mrk, mrk! 

Druhým hrdinou na podporu imunity je vitamin D! VHZ s vitaminem D obsahuje vyvážené složení vitaminů a minerálů, které jsou vhodné nejen pro podporu imunity, ale také pro zdravé kosti a zuby. 



Dalším skvělým pomocníkem je Omega, hlavně pro ty, kdo nejí moc ryby. Tělo si ji neumí vytvořit, takže ji potřebuje dodávat externě. Má spoustu příznivých účinků jak na srdce, imunitu, regeneraci svalů, tak je protizánětlivá a snižuje cholesterol. Pro naše staroušky ideální :)

Pak tady máme Echinaceu, která obsahuje extra silnou dávku vitaminu C a zinku, čímž je vhodná pro rychlou podporu imunitního systému. I ta může být skvělým dárkem jak pro mladší, tak pro starší generaci. 


A teď něco pro krásné vlasy, nehty a pleť. To je Eladen, speciálně vyvinut pro ženy. Obsahuje velké množství methioninu a biotinu, které mají vliv na růst vlasů. Je vhodný i pro ty, komu vlasy nadměrně vypadávají. 

A nakonec Pupalka, opět produkt určený hlavně ženám, který má prokázané pozitivní účinky na pleť - zejména bojuje proti stárnutí pleti. Navíc pomáhá při hormonální nerovnováze jak při menstruacích, tak pak během přechodu. 

Tak co, vybrali jste si svůj kousek zdraví?
Jak se vám líbí myšlenka DAROVAT ZDRAVÍ? 
Dejte vědět :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)