O mně

neděle 15. listopadu 2020

Jak si zútulnit bydlení? Tady je 5 mých tipů!

Nevím jak vy, ale já teď doma trávím tolik času, že už mi z toho jde hlava kolem. Kromě toho, že mám už všechno uklizeno, prádlo vypráno, na oběd navařeno a nádobí umyto, mám taky nadekorováno :) Protože když už jsem doma tolik, je potřeba to tady mít opravdu hezký. A útulný. A voňavý. A spolu se firmou Bonami jsem si pro vás připravila menší bydlící inspiraci.


Skandinávsý design 

Skandinávský design frčí a mně se hrozně líbí v tom, že je dobře kombinovatelný, jednoduchý, čistý. Tuhle mísu na ovoce jsem si oblíbila, protože je velká, vejde se tam spousta vitamínů, které mám takhle pořád po ruce a navíc je sama o sobě lehounká, takže se v případě potřeby snadno přenáší a hodí se mi do každýho koutu v bytě. 





Luxusní příbory

Krásné příbory z nerezové oceli jsem si už dlouho přála. Nejprve jsem chtěla v matně černém provedení, ale nakonec vyhrála barva rose gold, protože se mi zkrátka víc hodila. Jsem s nimi ale spokojená, jakékoliv stolování pozvednou o level výš a opravdu ladí, což mi automaticky dodává pocitu útulného domova. Mám ráda promyšlené všechny kroky v bydlení až po úplné detaily :)





Vázy a vázičky 

Váziček není nikdy dost a tyhle malinké jsou super v tom, že se vejdou kamkoliv vás zrovna napadne. Na stolek do obýváků, na poličku do ložnice nebo klidně do koupelny. Skvěle doladí interiér, a když do nich dáte třeba bavlnu, jednoduše ho "zateplí". 





Svíčky vždy a všude

Miluju svíčky, jsem na ně úplně vysazená a doma mi alespoň jedna hoří skoro nonstop. Tyhle jsem si extrémně zamilovala a mám k tomu hned několik důvodů. Jsou ze sójového vosku, který hoří až o polovinu déle než vosk parafínový. Navíc do vzduchu nevypouští žádné toxiny a škodlivé látky. A jejich dřevěný knot během hoření jemně praská, čímž simuluje právě zvuk hořícího krbu.




Teplo domova 

Nakonec jeden strašně jednoduchý tip! Podle mě stejně největší teplo domova udělá prostě domácí buchta! Já nejradši peču muffiny nebo bábovku, což bylo asi první, co jsem se kdy naučila péct. Dlouho jsem toužila po téhle silikonové formě a jsem z ní fakt happy, protože koukejte, jak krásně ta bábovka pak vypadá! 




Co na moje tipy říkáte? A máte nějaké vlastní? 
Dejte mi vědět :) 

1 komentář:

  1. Skvělé nápady, podle mě jednou ověřených rad pro útulné bydlení je samozřejmě také udržovat tam pořádek, protože například tyto byty jsou opravdu moc pěkné a když už do toho člověk jednou investuje nějaký ten finanční obnos, asi opravdu nemá zájem žít v nepořádku :) Až už se ale jedná o malý byt nebo velký rodinný dům, nějaké nápady na dekorace se hodí vždycky, nejen o Vánocích a Velikonocích, i přesto, že zrovna já dekorování moc nemusím :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)