O mně

sobota 28. listopadu 2020

Sladký advent s čokoládovými figurkami a kalendářem Milka

Vánoce se blíží a s nimi i doba předvánoční, tedy advent. Těšení se na Ježíška je to nejkouzelnější období v roce a já mám ještě tip, jak si tento čas pořádně osladit. Také je to zároveň inspirace pro Mikuláše, kdyby ještě neměl adventní kalendář nebo další dobroty - může sáhnout po těch od Milky! 




Tip číslo jedna: Čokoládové vánoční figurky 

Čokoládové figurky k Vánocům patří stejně jako stromeček a potěší děti i dospělé bez rozdílu věku. Fialový Milka Santa vám díky té nejjemnější čokoládě z alpského mléka zpříjemní čekání na Štědrý večer. Letos si můžete nově pochutnat i na variantě Darkmilk s extra porcí lahodného kakaa!



Tip číslo dva: Adventní kalendář Milka – s každým okénkem blíž k Vánocům!

Tradice odpočítávání posledních dnů adventu je součástí Vánoc snad ve všech domácnostech. Ve fialovém adventním kalendáři Milka najdete tu nejjemnější čokoládu z alpského mléka, takže při čekání na Štědrý den dostanete každé ráno malý dáreček. Navíc vás čeká opravdu roztomilý motiv, který si nejen děti rády vystaví na okno nebo stůl.

Tak co, už se těšíte na Ježíška? :) 

1 komentář:

  1. Jednou za rok bych investovala do figurek čerta s Mikulášem více a koupila pořádnou kvalitní čokoládu a bez palmáče, třeba z čokoládovny Janek,kde jsem koupila figurky letos. Ta chuť je neporovnatelná a jsou hezky zpracované. Hanka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)