O mně

pátek 27. listopadu 2020

Fidorka: Pěkně vykutálená mikulášská rošťárna

A je to tady zase! Po roce Vánoce a těm předchází Mikuláš. Já se vám k něčemu přiznám, byť je mi 30 pryč a nemám děti, Mikuláše prostě slavím! Protože jak všichni víte, já slavím prostě všechno :D Nedá mi to, a tak vždycky připravím pro přítele kalendář, pochopitelně nějaké uhlíčky nebo brambory a pak i něco sladkého, protože přeci jen život je potřeba si osladit a Lukáš není pořád takový čert, jak já často vyprávím :D 




V našem sladkém balíčku pak nesmí chybět Fidorka, kterou oba máme moc rádi, a která i letos přišla v limitovaném mikulášském kabátu. Na jejích přebalech tak ve všech třech příchutích najdete jak Mikuláše, tak čerta i anděla. Všechny tři postavičky jsou veselé, hravé a rošťácké, takže udělají radost samy o sobě. 

Jak jistě víte, v modrém obalu najdete Fidorku s kokosovou náplní (právě jsem jednu zpucla, mňam), ve zlatém bílou Fidorku a v červeném hořkou s oříškovou náplní. Tu vozím často i domů rodičům, protože tu mají nejradši. Teď ještě musím pro mamku sehnat obal s andělem :)



 A co vy? Slavíte Mikuláše? Dejte vědět :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)