O mně

středa 25. listopadu 2020

Tipy na ty nejvoňavější svíčky letošních Vánoc

Svíčky miluju, o tom žádná, kdo taky ne, že? Doma mi hoří v podstatě neustále, hlavně teď, v předvánočním čase. Mám pár oblíbených značek, a navíc jsem teď objevila ještě další, ještě voňavější, a navíc v krásných designech. Tady jsou moje tipy :) 




WoodWick Candles

Už jsem o nich psala v nedávném článku o útulném bydlení. Nejvíc se mi na nich líbí ten praskající knot, to je opravdu balada pro uši. Mám ale ráda i jejich vůni, nejvíc jsem si teď oblíbila fíkovou. Jasně, není úplně vánoční, ale občas je potřeba si od těch slaďáren trošku odpočinout. K dostání jsou třeba na Bonami.cz




Goose Creek

Svíčka značky Goose Creek je naopak velmi vánoční, včetně stylové barvy a krásného přebalu s vánoční či zimní tematikou. Goose Creek je americká rodinná firma, za kterou stojí poctivá práce rodiny Meece z Kentucky. Svíčky jsou vyrobeny z čistých kvalitních vosků, které nezatěžují životní prostředí ani naše zdraví. A co víc, vydrží hořet až 150 hodin! Opět jsem pořídila na Bonami.




Kimmy Candles

Svíčky Kimmy Candles jsou ručně vyrobené v České republice, konkrétně v Rakovníku. Jsou ze 100% sójového vosku, neobsahují parafín, nejsou toxické a jsou 100% veganské. Vůně Ach, ty perníčky je opravdu omamně vánoční a silná, já si ale ještě o trošku víc oblíbila Slaný karamel, protože ten zkrátka miluju v jakékoli formě :) 







Yankee Candle

Yankee Candle nejspíš nemusím představovat. Patří mezi stálice mnohých svíčkomilů. Já mám tuhle značku také ráda, líbí se mi hlavně jejich široký výběr  a intenzita vůní, nicméně myslím, že novými přírůstky do svíčkové rodiny je anebo bude brzy pokořena. Tedy alespoň podle mě :)




Také zbožňujete svíčky? Kterou značku máte nejradši? Dejte mi své tipy :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)