O mně

pondělí 15. března 2021

Novinky z řady Hyaluronic Aloe od Garnier! Micelárka, čisticí pěna i odličovací tamponky

Hydratace, hydratace, hydratace! Přesně to naše pleť teď potřebuje. Málo čerstvého vzduchu, neustálá rouška přes obličej, když už člověk vyrazí ven, fouká tam... Zkrátka nic, co by naší pleti nějak extra prospívalo. A proto přišlo rozšíření řady Hyaluronic Aloe od Garnier v ten pravý čas. Hydratace není nikdy dost, zvlášť takhle příjemnou formou! 



Jedinečné složení produktů z řady Hyaluronic Aloe od značky Garnier s kyselinou hyaluronovou a výtažkem z bio aloe vera hydrataci vyloženě podporuje.


Nově je teď řada obohacena o micelární vodu s hydratačními účinky a čisticí pěnu, která jemně, ale intenzivně čistí póry. Použití je snadné jako vždy. Stačí si do dlaně vymáčknout trošku produktu a důkladně ho protřít mezi dlaněmi, aby udělal bohatou a hutnou pěnu. Tu pak nanesete na vodou navlhčený obličej a krouživými pohyby jej masírujete. Nakonec opláchnete a užíváte si svěží pocit dokonale vyčištěné kůže zbavené nečistot.

Pleť pak dočistíte micelární vodou. Ta je, asi jako všechny micelárky od Garnier, naprosto super. Ještě se mi nestalo, že by mě v tomhle Garnier zklamal. Micelárka je krásně svěží, hezky voní, pleť je po dočištění hebká, zdravá a zářivá. Miluju to!




Nakonec doporučuju použít jako péči Hyaluronic Aloe Jelly, denní hydratační krém s gelovou texturou, který obsahuje 96 % ingrediencí přírodního původu a kromě extraktu z aloe vera a kyseliny hyaluronové také výtažky z hroznů, sóji a kokosu pro dokonalou hydrataci, péči a komfort.
 
A jestli vaše pleť potřebuje okamžitou vzpruhu, doporučuju plátýnkovou masku Naturals Hyaluronic Aloe, která pleť doslova napumpuje, ochladí, navíc rozzáří a vyhladí. Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale přijde mi, že konkrétně tahle maska má v sobě ještě víc gelu a textury než jiné textilní masky (od stejné značky). Opravdu mi hodně sedla a byla mi velmi příjemná. 




A nakonec ještě tip pro všechny milovníky udržitelnosti! Garnier přichází s novými odličovací tampony z mikrovlákna určené k opětovnému použití, které jsou ultra jemné, pochopitelně hypoalergenní a pratelné – vydrží prý až 1 000 použití. 




Když jsem je objevila, měla jsem z nich obrovskou radost, protože udržitelnost také podporuju a chci ještě víc. Ale bohužel, tamponky mi úplně nesedly. Ne že by mi vadily svou strukturou, na obličeji jsou opravdu jako pohlazení, ale nejsou tak efektivní, jak bych potřebovala. Protože se líčím hodně a silně, špatně mi make-up odstraňují a hodně na nich zůstává. Omýt ho pak trvá dlouho, a vyplýtvám tím spouuusty vody. A také velké množství odličovacího produktů, které tyto mršky umí pořádně nasáknout. Takže u mě se to bohužel nesešlo, což mě mrzí. 


Co na novinky od Garnier říkáte vy? Znáte? Používáte? 

1 komentář:

  1. Táto nová Aloe Vera rada od Garnier ma moc baví. Skúšala som všetky produkty a najviac som si asi zamilovala práve čistiaci gél, alebo teda penu a krémik. Garnier mám moc rada a musím povedať, že v poslednej dobe mám pocit, že sa im darí tvoriť super produkty.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)